Ehliyetli br kişinin üzerine motor alınıp daha sonra kendi üzerimize alabiliriz.
(Yurdum İnsanının çözüm yolu)
Ehliyetli br kişinin üzerine motor alınıp daha sonra kendi üzerimize alabiliriz.
(Yurdum İnsanının çözüm yolu)
[B]Honda Ps 150i 09':queen:[/B]
[I][B]Satılık Yamaha Ybr 08' 3600kmde siyah:salut:[/B][/I]
17 yaşında ehliyet alınır hiç motora binilmez 20 ye kadar para biriktirilir 21 de 1000 cc motor alınır önüne ilk çıkan araç yada yaya ezilir SEN SAĞ BEN SELAMET
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yuhh öldüm korkudan!!!
naptın dostums sen yaw, inme inecekti bana!!!
bazı arkadaşlar bana kızacak ama ben çok deneyimli motosiklet sürücüsü gördüm. Pratik %60 ise %40 aklını kullanabilme yeteneği(aklının vicudunu hükmetme yeteneği diyelim) 2gr adrenalin uğruna aklının ellerini kontrol edemeyenleri de gördüm. Az mantık çok pratik? çok mantık orta karar bir pratik yeter mi?
sağol dostum beni onayladığın için. Bahsettiğim mevzuu budur...
Tersi için söylenecek tek cümle vardır, abi o da motoru deli gibi kullanıyor''du'' yaw'' (ALLAH KORUSUN).
karamsarlık değil amacım, arkadaşlarımın yaşadıkları, kaza yaptıktan sonra onları ziyaret ederken ki içimin parçalanışları bana yetti bunları söylemek için.
Hız mı tabii ki olacak ama yeri ve zamanında ( otobanlarda, yarış pistlerinde)
Aslında tam tersi olsa süper olur, yani; motor alana ehliyet ve sürüş eğitimi bedava veya daha güzeli, motor satıcılarını zorunlu tutsa devlet ve dese ki sattığın motorun özelliklerini ve sürüş eğitimini öğretmeden yola çıkaramazsın.
Yeni ehliyet almış veya alacak olanlar için!!!
Bilmem belki de vardır ama ben karşılaşmadım.
biran gerçek zannettim sonra olayın farkına vardım,bence mantıklı olur trafikte zibidi sayısı azalır kalite artar,bilinçli kullanıcı artar tam süper olur
Yok ben mercedes ten vazgectim. Bir A2 li surucu tutcem kendime. eheuehe
bence o dukkanda kavga cıkardı ve polıs gelırdı
motorsiklet direksiyon sınavına kendi motoruyla gidiyor insanlar buna ne diyceksiniz
Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama tekrar yazayım. Bu da benim senaryom
Her 10 kişiden birinin ehliyetli olduğunu düşünürsek yani her 10 kişiden 9'u motor alamayacak.
Bu sebeple vergi de alamayan devlet ne kazanacak
Peki ehliyetli adam trafiğe çıkınca 600 ytl gibi abzurt cezalar yiyemeyecek peki devlet ne kazanacak
arkadaslar burası Türkiye burda herşey olur hiç şaşırmam ama kesin bu yasayı çıkıartanın kulaklarını çınlatırdım
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
Olurmu olur,, neden olmasınki,,,belkide olabilir yani..
Buda bişey mi ben arkadaşin vitesli motoruyla sinava girmek istedim sinava girmek üzere hoca geldi yanima bak bu vitesli motoru kullanmak zordur istersen şurdaki otomatik motorla sinava gir o daha kolay dedi Bende yok hocam sagolun ben bunu kullanirim galiba dedim
Ondan sonra iyi sen bilirsin düşersen ben sorumluluk kabul etmem demişti...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
korktum bende okuyunca
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)