Taksici Marifeti Gelde Sövme
Reklamlar
-
Reklamlar
-
nası bsydir bu yaa kaza hakkında ayrıntı yokmu nasıl olmus
true love..
Drift Religion
-
Bu ne yaa! Çok fena bir manzara..
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
offffff guzelım edit: fazer nolmuş yaa, Allah acil şifalar versin durumu nasıl? bide kask goremedım ortalarda koruma kask yokmuydu ?
-
Super Moderator
Siz yine de gelin sövmeyin, İzmir'de motosiklete çarpan sürücü başlığına dönmesin başlık.
Motosiklet kullanıcısı kişiye de geçmiş olsun bu arada, kötü bir görüntü..
-
geçmiş olsun
yok arkadaş yok işte ne kurala ne insana saygı var şu memlekette
birde türklüğümüzde övünür dururuz neyimize övünürüz bilmem ki
-
can kaybı yok galiba ucuz atlatmış istanbulda yaşayıpta oto kullananlar taksilerin nasıl zamandan kazanmak uğruna deli gibi heryerden çıktıklarını bilirler bu zihniyetle işimiz zor.
-
vayy be gelde bu adamı ipe çekme şimdii
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
offffff guzelım GSR 600 nolmuş yaa, Allah acil şifalar versin durumu nasıl? bide kask goremedım ortalarda koruma kask yokmuydu ?
Kask refüjde duruyor, umarım sağlık ekibi uygun şekilde çıkarmıştır kaskı
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
ya bunun gibi kalitesiz,şehir içinde trafik magandalıgı yapan adamlar yüzünden motora binmicem ya. geçtiğimiz günlerde de böyle bişey az kaldı benim başıma geliyordu.. allah ıslah etsin bu tür insanlık dışı yaratıkları..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
-
offffff guzelım GSR 600 nolmuş yaa, Allah acil şifalar versin durumu nasıl? bide kask goremedım ortalarda koruma kask yokmuydu ?
yamha Fz-6 fazer bu vasco. yani eskiden öleydi
dizlik takmamış inşallah bacaklarda bişe yoktur
-
Motoru bosverin dee umarim arkadasin ciddi birseyi yoktur. Demek bariz trafik lambasi ihlali! Bunu herkes yapiyor, evet EDS olmayan her yerde aldiris etmeden geciyor 4 teker suruculeri. Biz motosikletliler boyle seylerden uzak duralim. nN kendimizi ne de baskalarini riske atmayalim.
Yaralanan arkadasin umarim onemli bir seyi yoktur. Cok gecmis olsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
kardeş bu arada Yamaha FZ6 modeli. dediğin gibi haşat olmuş alet..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
-
arkadaşlar zaten traviği karıştıran taksiciler ve dolmuşlar bence......
Mehmet can TUNÇKIRAN
::tutkuy::
-
motor FZ6 erhan..
motor surucu ve taksiye bakınca kazanın nası olabilecegi konusunda
arkadas ısıktan karsıya geciyodu buyuk ihtimalle
cnk o arayı yayadan cok motorlar kullanıyo ben dahil olmak uzere
yukardan hızlı gelen takside yaya gormeyince durmadı ışıkta sanırım cnk onlar motosikletleri goremiyo ya yolu bos sandı!!
true love..
Drift Religion
-
Allah'tan fazla kötü görünmüyo sürücü ama motor mahvolmuş.Kardeşimde aynı şekilde taksiye çarpıp kaza yapmıştı,U dönüşünün yasak olduğu yerden birden dönmeye kalkmış adam müşteri görünce
-
Admin
Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun.
Fz6 pert olmuş şasi kırılmış, gerçekten ucuz atlatılmış bir kaza.
Kaza Kızıltoprak ışıklarda olmuş, daha öncede aynı yerde kaza yapan arkadaşlar olmuştu.
Bazı arkadaşlarda o ışıklardan karşıya yaya yolundan motosiklet ile geçiyorlar. Bu da kazaya davetiye çıkartıyor lütfen dikkatli olalım. Her ne kadar trafikde bazı avantajlarımız olsa bile motosikletlilerde trafik kurallarına uymalı. O aradan karşıya geçilmez.
İstanbul trafiğinde ışıklara çoğu kişi dikkat etmiyor. 20-30 sn beklememek için insanların hayatını hiçe sayabiliyorlar. Çok yazık.
-
bölelerine sövsen günh sövmesen kşınıyor bi ne yaparsın umarım sürücüde biey yoktur allah acil şifalar versin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)