Taksici Marifeti Gelde Sövme
Reklamlar
-
Arkadaşa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Yaya yolundan karşıya geçerken, mutlaka taksiyi görmüş olması lazım. Ama yaya'ya yeşil yanıyor diye umursamadı sanırım, taksi'de yolda yaya yok diye durmadı. Olayın gelişmesi böyle olduğunu tahmin edebiliyorum. Eğer trafik lambalarında kamera olsaydı bu olay gelişmezdi , Benim en çok sıkıntı çektiğim olay ise, Taksi dolmuş yada sivil araç farketmiyor, Aynasına bakmadan ,yola çıkan ve hatta çalınan kornalara bile aldırış etmeden , U dönüşü yapan sürücüler . Bunlar yüzünden iki defa kaza yaptım ikincisi durmadı bile dönüşünü tamamladı ve kaçtı. Bunlara ne demeli. Motor kullanıyorsak eğer bilhassa şehir içinde daha dikkatli olmamız lazım bütün bunlardan ders almayı bilmemiz lazım. Ne derler kötü söz sahibinindir. Motoru zevk aldığımız için kullanıyoruz bu zevki hüsrana dönüştürmek yine bizim elimizde , bazı elde olmayan sebeplerden dolayı kaza geliyorum demiyor , ama ayrıntılar kaideyi bozmasın. Ülkemizde gereğinden fazla taksi var bir durağa bağlı olsada ''DALYAN'' yapan yani durakta beklemeden yoldan müşteri toplayan taksilerimiz çoğunlukta . vatandaşlamızda 50 metre ilerdeki taksi durağına gitmeyip önünden geçecek taksiyi beklemekte ve DALYAN cılara prim vermekteyiz . bu yüzden yaşanan olaylar devam etmeye, devam edecektir . ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun ve evimize acı habar gönderilmesin.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun... Dikkat, biraz daha dikkat, çok dikkat...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
-
Allah acıl sıfalar versın kımsenın basına gelmesın bı daha bole bı kaza inş..Sımdı bu taksıcıye ne olcak heralde 5 gun yatar bıraz para oder cıkar..
-
Offf çok yazık çokk! Umarım arkadaşta önemli bir sağlık sorunu yoktur. Ne kadar dikkat edersek edelim yine olacak bu kazalar. Önüne geçemiyoruz malesef. Anladığım kadarıyla kızıltoprakta olmuş kaza. Arkadaş acaba yayaların kullandığı o boşluktan mı geçmeye çalışmış? Çok kötü bir görüntü yaa Allahım kimseye göstermesin. Lütfen hepimiz kurallara uyalım. Altımızdaki makine her deliğe giriyor diye kurallara uymamazlık yapmayalım ve çok daha fazla dikkat edelim. Sonuçta 10 dakika geç gideriz ama gideceğimiz yere sağlam gideriz... Çok geçmiş olsun arkadaşa, umarım durumu iyidir...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Yatmaz bile... Bıu araa arkadaşımıza geçmiş olsun.... Taksici, dolmuşcu, otobüs şoforü bu amcamlar çocukken pek çarpışan arabaya binmemişler ya da insaniyet dersi verirken anne babsı bu amcamlar başka dünyalardalardı, bir gram ders almamışlar....
-
Kazanın olduğu yer Kızıltoprak Şükrürasaçoğlu Telsim tribünü girişinin olduğu
taraftaki İstanbul motorun karşısndaki ışıklar motorcu bayilerine gelmeden yani
resimlere bakılırsa motorcu arkadaş yayaların kullandığı geçiş yönüne doğru o
boşluktan geçmek istemiş oradaki bütün motorcular kullanıyor ben çok şahit oldum
yaya açık olan yerden bizim geçmemiz yasak bilidğim kadarıyla arkadaşa çok geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşur.
-
Allah verede önümde böle kaza olmasın yoksa dayanamam karıştırırım orasını !!!
sürücü için geçmiş olsun ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
Arkadaşımıza çok geçmiş olsun
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Siz yine de gelin sövmeyin, İzmir'de motosiklete çarpan sürücü başlığına dönmesin başlık.
haklısın olcan sövmeyelim ama taksinin plakadaki harfleri okuyunca direk ağzından kaçıveriyor gerisi
May The Force Be With You
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
yamha Fz-6 fazer bu vasco. yani eskiden öleydi
dizlik takmamış inşallah bacaklarda bişe yoktur
msoysarac adlı üyeden alıntı
kardeş bu arada Yamaha FZ6 modeli. dediğin gibi haşat olmuş alet..
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
motor FZ6 erhan..
motor surucu ve taksiye bakınca kazanın nası olabilecegi konusunda
arkadas ısıktan karsıya geciyodu buyuk ihtimalle
cnk o arayı yayadan cok motorlar kullanıyo ben dahil olmak uzere
yukardan hızlı gelen takside yaya gormeyince durmadı ışıkta sanırım cnk onlar motosikletleri goremiyo ya yolu bos sandı!!
Motosiklet öyle bi halmişki hiç birşeye benzemiyor artık Yazık olmuş...
-
kendilerini bişey sanıyolar sanki dünyayı onlar yaratmıslar
-
motoracer125 adlı üyeden alıntı
Allah acıl sıfalar versın kımsenın basına gelmesın bı daha bole bı kaza inş..Sımdı bu taksıcıye ne olcak heralde 5 gun yatar bıraz para oder cıkar..
çokta abartmayın, olaya tek taraflı yaklaşmayın, orda o aracın sürücüsü sizde olabilirdiniz. ben taksiciyi %100 suçlayamıyorum maalesef, sanki iki tarafta ortak suçlu. motosikleti taşıt olarak görmüyor taksiciler dolmuşcular diyen birçok arkadaşımız gibi bu arkadaşımızda kendisini taşıt olarak görmemiş ve yaya geçidini kullanmış. kırmızı ışıkta geçmenin bir bahanesi olamaz tıpkı bir motosikletin yaya geçidini kullanıyor olduğu gibi. ancak görülen o ki taksici çok süratli değilmiş, araçtaki hasara ve motosikletin kaza mevkiinden çok daha ilerilere sürüklenmemiş olmasına bakarak taksicinin ışık ihlali yapmasına rağmen çok süratli olmadığı belli oluyor. evet ticari araç sürücüleri bizlerin haklarına saygısızlar ama bu olayda da direk taksiciyi suçlamak manasız gibi geliyor bana.
-
motor suzuki değil yamaha
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur. Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
her zaman geçtiğimiz yol o aradan biz de malesef bir kaç kez geçtik mecburen ama çok tehlikeli evet ne olursa olsun kurallara uymak lazım arkadaşa çok geçmiş olsun içim bir tuhaf oldu o taksiciye de tebrikler !!! ne diim şimdii
-
Tamam, taksici kırmızı ışıkta geçmiş. Hatalı.
Ancak motorunda oradan dönmemesi gerekirdi.
Kazanın olduğu yer Kızıltoprak Şükrürasaçoğlu Telsim tribünü girişinin olduğu
taraftaki İstanbul motorun karşısndaki ışıklar motorcu bayilerine gelmeden yani
resimlere bakılırsa motorcu arkadaş yayaların kullandığı geçiş yönüne doğru o
boşluktan geçmek istemiş oradaki bütün motorcular kullanıyor ben çok şahit oldum
yaya açık olan yerden bizim geçmemiz yasak bilidğim kadarıyla arkadaşa çok geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşur.
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun.
Fz6 pert olmuş şasi kırılmış, gerçekten ucuz atlatılmış bir kaza.
Kaza Kızıltoprak ışıklarda olmuş, daha öncede aynı yerde kaza yapan arkadaşlar olmuştu.
Bazı arkadaşlarda o ışıklardan karşıya yaya yolundan motosiklet ile geçiyorlar. Bu da kazaya davetiye çıkartıyor lütfen dikkatli olalım. Her ne kadar trafikde bazı avantajlarımız olsa bile motosikletlilerde trafik kurallarına uymalı. O aradan karşıya geçilmez.
İstanbul trafiğinde ışıklara çoğu kişi dikkat etmiyor. 20-30 sn beklememek için insanların hayatını hiçe sayabiliyorlar. Çok yazık.
O arkada görünen billboardların önünde maç öncesi kuyruk olur. Ben de beklediğim için biliyorum. Maç saatini beklerken hep görürüm. O noktadan dönen motorcu çok oluyor.
"Bizi araçtan saymıyorlar, bizi görmüyorlar!" demeden önce araç gibi davranmak gerekir.
-
allah acil şifalar versin önemli olan da sağlık .....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
benim de nadiren kullandığım yollardan biri..
fakat bence yüzde 100 taksici suçlu olayına katılmıyorum..
zira orası yaya yolu motorun orada durmaya hakkı yok..
5 dakika için hayatımızı tehlikeye atmaya değmez..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun.
Fz6 pert olmuş şasi kırılmış, gerçekten ucuz atlatılmış bir kaza.
Kaza Kızıltoprak ışıklarda olmuş, daha öncede aynı yerde kaza yapan arkadaşlar olmuştu.
Bazı arkadaşlarda o ışıklardan karşıya yaya yolundan motosiklet ile geçiyorlar. Bu da kazaya davetiye çıkartıyor lütfen dikkatli olalım. Her ne kadar trafikde bazı avantajlarımız olsa bile motosikletlilerde trafik kurallarına uymalı. O aradan karşıya geçilmez.
İstanbul trafiğinde ışıklara çoğu kişi dikkat etmiyor. 20-30 sn beklememek için insanların hayatını hiçe sayabiliyorlar. Çok yazık.
arkadaş gerçekten dogru konuşmuş benım scouterım varken bende kestırmeden gıdıyım dıye bırcok kere kaldırımdan gecıp tasıtlara meydan okuyordum allah korumuş benı şuanda ybr ıle kestırmeyı bırakın uzun yoldan gıdıp dönmeyı tercıh erdıyorum umarım herkes böle dusunur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)