Slm Cemaat Nassınız Görüşemiyoruz Olmaz Ama Bigün Toplanıp Gezmek Lazım Ulen Bi Soru Sorduk Tamam Gali Düzgünce Cevap Yazan Olmamış Benim ölümüm Motordan Olmazsa Iyidir
Slm Cemaat Nassınız Görüşemiyoruz Olmaz Ama Bigün Toplanıp Gezmek Lazım Ulen Bi Soru Sorduk Tamam Gali Düzgünce Cevap Yazan Olmamış Benim ölümüm Motordan Olmazsa Iyidir
hacıııııı nerdesin, söz ilk sırada ben saf alıcam söz hacı toplanalım hacı nereye gidecez sen söyle ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bu mesajına ilk mesajı yazma şerefine nail olmak istiyorum
Edüt : Lanet olsun sana erhan Modlarımızdan erhanın mesajının silinmesini istiyorum vallaha gece uyuyamam
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
yavaaaaşşşşş yaz ahuauhahuhua
imam kaçmaaaaaaaaa nereye gidioz söyle sen istanbula gidiodun bi ara alışverişe gittinmi biraz bilgilendir resim mesim yokmu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bu nedir?
Saka gibi!
= = = Be Aprilia racer! = = =
Vallaha içime oturdu mod olsam hemen silecem ama..
Hacı bu arada etiket koymamışsın bu topice.. Rica etsem eklermisin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
sen bi ekolsün
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Hacı Bizim Ulucaminin Orada Selamlaşalım
malicim bu imam olayı nedir ben anlamadım
MT nin en neşeli topiclerine sebep olan sayın imam hazretleri son zmanlarda bize fazla vakit ayırmıyorsun ayıp ediyorsun cemmat dağılcak bak kötü yola düşcek yapma hocam boyle
İki kişinin bindiği motor değildir.
hacı nerdesin sen yahu hocam toplanalımda bi medineye gidelim motorlarla
Hacı sen gerçek misin bize onu söyle bir görünüp bir kayboluyorsun, neyse ki açtığın bir topice birden fazla mesaj yazmışsın bak bu iyi bir gelişme, cemaatin seni kucaklamak istiyor bilesin
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Cemaat Toplanıp Gezmeyi çok Isterim(egzozlar Açık Olcek Egzozu Bağırmayan Gelmesin)
hacı sen neymişsin ya ben olayı kaçırmışım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)