Halkın duble yolunu kullanıyor demesinler diye uçak veya helikopterle seyahat ediyor cumhurbaşkanımız. Başka hangi ülkede devleti yönetenler yolları tamamen halka bırakıyor? Nankör olmayın.
Halkın duble yolunu kullanıyor demesinler diye uçak veya helikopterle seyahat ediyor cumhurbaşkanımız. Başka hangi ülkede devleti yönetenler yolları tamamen halka bırakıyor? Nankör olmayın.
Hayırlı olsun arkadaşlar benzine 19 kuruş kitlemişler.. İstanbulda bu geceden itibaren 6.90dan satılacak benzin..
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...QbT8s4tJgo5TiM
Daha 2 gün önce 6.81 TL ye aldım. Şimdi 19 kuruş zam ile 7 TL oldu desene. Tabi tanzim satışta ki zararları bir yerden çıkarmak lazım
7 Tl psikolojik sınırını aşmamaya özen gösterip ellerinden geldiğince 6.98 gibi rakamlarda tutmaya çalışıcaklardır ama siz kendinizi ve psikolojinizi artık 7 tl ye hatta yaz sonuna doğru orta vadede 7.5 tl ye yıl sonuna doğru 8 tl gibi yakın rakamlara artk hazırlayın bence..
2006 yılında benzinin litresi 2.75tl iken 2.0 motorlu bir arabanın yaktığı yakıtı 2019 yılında şu anda 400-500cc lik motor yakıyor.. olaya bak ...
Biz de böyle kavgacı, uzlaşmaktan ve hakkın adaletinden yoksun koltuk sevdalıları olduğu sürece 7 tl değil litresini 70 Tl'den de alırız bu benzini.
Bence 10.71'de sabitlesinler. Anlamlı sayı olur. Sonra 20.23 de iyi olur.
litresi 20 tlde olsa,istanbul trafiğine zerre farketmez,arabası olan yinede alır çıkar yollara,bizim millet kadar keyfine düşkün bir millet daha yoktur,,çişini tutamayanın arabası var
ben şahsen arabam olduğu halde mecbur kalmadıkça aracımı kullanmıyorum,scooterim her işimi görüyor
Reis motosikleti de bırakta otobüse bin madem? Herkesin tabi arabası olacak binecek, bunu şehir planlamasını ve nüfus dengesini ayarlayamayanlar düşünsün. Sonuç olarak kimse motosiklet binme gerekliliği, cesareti veya motosiklete güvenme duygusu taşımak zorunda değil. Zaten motosiklet araba kadar da güvenli değil.
ne alaka şimdi
motorumla 1 saatte gördüğüm bir işi otobüsle 1 günde halledemem,kaldıki aracım var otobüse ne gerek var,
ayrıca dünyada büyük şehirlerde trafik sorunu olmayan ülke varmıki burda olsun
benim anlatmak istediğim şu
adam sırf keyfinden ödün vermemek için okadar trafiği çekmeyi ve okadar yakıt masrafını göze alıyor yinede toplu taşımaya binmiyor,,birde her araç tek kişi
ben sırf trafikte sinir harbi geçirmemek,özgür olup istediğim an istediğim yere gidebilmek ve her işimi görebilmek için,yaz kış motor kullanıyorum
Bugün sattım 10 yapsınlar 10 oohh :D :D
Pompaya yansıyor mu arkadaşlar ..Mazota da 6 kuruş kitlemişler..Lan gelde sövme..
Toplu taşıma altyapısı hala yetersiz. Bu altyapıyla zorda kalmadıkça ben de binmem.
shell v-power 7.13
tanzim çadırları da kalktı, herşey köprüyü geçene kadar ve hala bazı dangalaklar hiç birşeyin farkında değil.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)