Android telefonlara bu kadar çok güncelleme gelmiyor.
lanet olsun
artık zam icin konu acmaktan sıkıldık eski konulara yazmaya devam ediyoruz.
ne benzinmiş arkadaş; dolar/euro gibi dalgalanıyor sürekli.
Seçimden sonra 8 TL olur diyorum
halkımız memnun
Öyle demeyin arkadaşlar hepimiz aynı gemideyiz. Yalnız benim ayaklarım ıslanmaya başladı ?
"..Güncelleme bunlar" göndermesine
"edebini bil. update bunlar" diye verilen cevabın aynı savı destekler nitelikte ironik bir cevap olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum...
Yanlış anlama üzerine kavga edilmesi yanlış olur ...
Benzin zammına gelirsek... ana vergi kalemi olarak görülüyor, zaar...
Ve ekonomiyi beklenenin veya söylenmeyenin ötesinde düzenlemeye götürüyor kolay bir şekilde aşırı kullanımda... Çünkü benzindeki zam, her şeye yansıyor...
Çiftçinin tarlayı ekmemesinde benzin zamlarının etkisinin olduğunu düşünmüyorum tabii ... Kendi tarlasını bey gibi süreceğine şehirde karın tokluğuna çalışmak sonuçta şahsi tercihi. (mode off).
16 yıldır ne üretildi? bir şeyler üreteceksin ki dış ticareti dengeleyeceksin. Bir şey üretilmedi ve dış ticaret açığı büyüyor.
Birinci sınıf seçmen üretilmiş durumda bence. Kefeni giyip seçilenin peşi sıra her yere giden seçmen zor bulunur.
Geçen ay yanılmıyorsam 5,90'dan aldığım benzini bugün 6,54'den aldım. Güzel sözle,öpücükle, sevgiyle çalışan içten yanmalı motor üretemedi gitti bilim adamları. Dua ediyorum da iyi ki Geleceğe Dönüş filmindeki gibi günümüzde uçan arabalar yok, patır kütür aşağı düşerdik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)