Metela adlı üyeden alıntı
arkadaşlar aramızda halen yunanistan'ın ya da bir başka ülkenin yerel para biriminden olan benzin fiyatlarını alıp, onu da tl'ye çevirip bizden pahalı falan diyenler var, ben artık bir şey demek istemiyorum, altına bir iki kelam etse anlarım dümdüz yazmış!
neden ötv'ye zam yapılıyor,hani ötv'den karşılanıyordu, hep yalan hep dolan bunlar, hep aynı taktik, suyu yavaş yavaş ısıtıp kaynar suda bizleri haşlıyorlar, gerizekalıya bile hakaret bu toplum, adam şimdi ötv kesesini genişletti artık daha da yüksek vergi alacak, resmen hepimize embesiller diyorlar, daha durun bunlar ne ki neler gelecek, bazı yaratıklar var halen aramızda onlar dolar 6 lira ya da altına biraz düştü diye sevinecek, düşünün bu yılın tahmini 1.97 TL idi, hangi koşul olursa olsun bu kadar fark olamaz zaten bu farkın olması bu hükumeti tarihten silmelidir adamlar daha da azdılar, neticede onlar gibiler yüzünden her geçen gün fakirleşeceğiz, bu zeka kıtları, cahillikleri ile buldukları yobaz çevreden nemalanıyorlar ama o da bitecek yakın zamanda, o zaman sıçtıklarını da anlayacaklar, şimdilik oturup bekleyip maalesef fakirliğimizin artışını maalesef her geçen gün göreceğiz, abd yaptırımı öyle apple ürünleri gibi osuruktan kalemlere yapılmaz, incirlik kapatılarak yapılır, natoya rest çekilerek yapılır ama o zaman da dostunuz bol olması gerekir, dört bir yanımızı 16 yılda düşman yapanlar bakalım şimdi nasıl dost kazanacaklar göreceğiz, bunlar hep iç politikaya yönelik işler, benim artık ne bu topluma ne bu millete güvenim var, akılsız işlere asla güvenim olmaz.