Bir sabah ansızın lpg 5 dizel 8 benzin 9.
Bunlar daha ufak tefek çerezlik başlangıçlar. Üretmeyen, vergi ile halkı daraltan bir yönetimin, küçük latifeleri...
kanka, ege hususi araçlı tatilci kaynıyor. adım atacak yer yok. yazları bize istanbul trafiği yaşatıyorlar terbiyesizim.
benzin 10 lira olursa bir nebze rahatlarız gibime geliyor. yoksa bu milletin durulacağı yok.
reise tam destek veriyorum, benzin 20 lira olsun. biz de şu kalabalıktan kurtulalım artık.
Ne diyeceğim, hep "yağ karneyle veriliyordu, yağ kuyrukları vardı" deniyor ya, araç da karneyle verilsin arkadaş yağ? Seattle Downtown ortalaması bir araca 1.13 kişi. İstanbul'da da böyledir diye tahmin ediyorum. Şu toplu taşıma olayını medeni ülkeler gibi çözsek de trafikte karınca kolonisi gibi gezmesek. Ama yok, o zaman petrol ve otomobil devleri nereden para kazanacak?
valla yorumlara baktım da adamlar haklı...bu ülkede ne kadar silkersen orada daha uzun iktidarda kalıyorsun. Benzininin litresi 30 tl olsa bile müşterisini bulur bu ülkede...G.te para vermeyin..Kim kimi skerse bu alemde....
Siz 50 tl ye nasıl yakıt alacam hesabı yaparken asrın lideri ilk 6 ayda bakın ne kadar harcamış! Devletin bekası dışında harcanan tek kuruş haram zehir zıkkım olsun.bunlara alkış tutanlarıda ayrıca kınıyorum !
yine girdi kıçımıza 12 kuruş güncelleme
arabayı satıp motora geçtim geçtiğim motorda öyle ahım şahım bir motor değil 150lik cg
250cc lik almak için varım yoğumla para biriktiriyorum sigarayı bile bıraktım
böyle giderse bisiklete geçeceğim motordan
Bende 2 maaşımla ( asgari ücret ) 600 almayı düşünüyorum
Dahada ucuzu bulunabilir
Bakanlar henüz koltuğuna oturmadı da ondan. İcraata başlamaları biraz zaman alır sabredelim.
"Akaryakıtta 17 Mayıs'ta başlayan sabit fiyat uygulaması uygulamasının üzerinden 2 ay geçerken devlete maliyeti de belli oldu. Özel Tüketim Vergisi'nden karşılanan zamlarla devletin feragat ettiği vergi ücretinin 1.2 milyar lira olduğu öğrenildi"
“31/07/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 22, motorinde 14 kuruş/litre fiyat artışı gerçekleşmiş olup ÖTV'den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır”
"Şayet yansıyor olsaydı benzinin litresini 6 lira 68 kuruştan alıyor olacaktık! Motorin ise 6 lira 1 kuruştan satılacaktı"
Nereye kadar dayanacaklar merak ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)