Güzel günler yakındır şu teknolojinin esaretinden kurtulacağımız günler :D
Güzel günler yakındır şu teknolojinin esaretinden kurtulacağımız günler :D
bakan bey koltuğa oturdu ama hala bi değişiklik olmadı. galiba koltuk çok rahat değil. henüz tam yerleşememiş koltuğa.
nerede kalmıştık ?
can't be worried about that shit. life goes on man.
evde benzin yapımı: 1 dönüm alanı derin bir şekilde kepçe vasıtasıyla kazdiriyoruz. içine bilimum canlı organizma artığı, sakatat, deri, kemik, leş ne varsa dolduruyoruz. üzerini güzelce kapatıyoruz.
1 milyon yıl sonra petrolünüz hazır! hayırlı olsun.
Hokahey üzerini silindirle ezsek süreç hızlanırmı.Yoksa üzerini ezmek için harcayacağımız yakıt elde edeceğimiz yakıttan fazlamı olur.
Hadi iyisiniz gene zam geliyor..
https://www.milligazete.com.tr/haber...aya-yansiyacak
tesadüfen beyaz tv denen bir mahlukata denk geldim dün gece
adam bu seçim döneminde sesiniz kısılmadı, çok iyisiniz maşallah, eşiniz hanımefendi size ne yapıyor, içtiğiniz özel bi karışm var mı diye sordu!!!
dolar bi günde 40 kuruş artmış,
tanzimde bile soğan biber kalmaış,
son 2 çeyrek küçülmüşsün,
binlerce konkordato yüzlerce hukusuzluk var,
enlasfyon uçmuş,
sağa sola bedel ödetmekle tehdit eden, ülkenin yarsını vatan haini ilan eden birisi yeni zelanda ile bile aramızı bozmayı becermiş...
ama spiker bunu sordu...
üstelik sorarken ezildi büzüldü, lan yanlış bişey sormuyoz inşallah diye yüzü şekilden şekile girdi..bi gülümsüyor bi de bakıyor 'acaba beni bozar mı' diye...
ve adamın aldığı cevap; maydanız suyu kaynatıp için!
bi bardak soğuk su içelim bence!
burada 6,79 tl
13 ya da 14 kuruş daha eklenecek,
6,93 tl civarı bir fiyat olacak,
akabinde son günlerdeki usd artışı da eklenirse 7 tl üzeri rakamları görmek zor değil.
kalıcı olabilirmiş gibi görünüyor.
sezon açılışı için üzüntü verici bir haber oldu.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Zam yazısı kargoda kaybolmuş. Bu hafta yetişmez, önümüzdeki hafta gelir deniyor.
benim motosikletin deposu 14.5 lt.. 1 hafta gidiyor.. en fazla 1 hafta kaçabiliyorum zamdan.. 2 tane 30'luk bidona mı alsam tutsam kenarda ne yapsam.. anca 1 ay dayanır, o 1 ayda da benzin bozulmaz zaten..
Görüyorum ki bazı fesat arkadaşlar "güncelleme" haberlerini zam diye yansıtıp halkın maneviyatını bozmak niyetindeler... Tabii ki güncelleme olacak, bundan doğal ne var! Windows'u, Android'i güncellemiyor musunuz? Benzinde de ufak bir güncelleme olacak elbet. Dünyanın en güncel benzinini kullanıyoruz hala söyleniyorsunuz, nankörler!
Zamlarına koyayım onların, çok ayıp ediyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)