Uzun bir araştırmadan sonra apache de karar verdim.. salı günü teslim edilecek bakalım iyi bir tercih yapmışmıyım çok merak ediyorum...sabırsızlıkla motorumu bekliyorum
Uzun bir araştırmadan sonra apache de karar verdim.. salı günü teslim edilecek bakalım iyi bir tercih yapmışmıyım çok merak ediyorum...sabırsızlıkla motorumu bekliyorum
Hayırlı olsun kazasız belasız, keske geldiğinde resimleride ekleseydın tecrubelerınıde yazmıs olsaydın neyse alınca yazarsın artık
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
salı teslim ediyor hemen resimlerini eklerim ... daha sonra artık olup biteni sizlerle paylaşırım
cok dogru bı tercıh yaptıgına emın ol ama parca sıkıntısı cekebılırsın hazırlan gercı lazım olacaını sanmam ama parcanın bı 40,000 km kadar kaza yapmassan (ALLAH KORUSUN )
hyosung250gtr
O salı bi türlü gelmez şimdi çok iyi bilirim Hayırlı olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim...
Yerinde bir seçim yapmışsın..
.
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
evet çok güzel bi seçim tebrikler
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
hepinize teşekkür ediyorum.. tubis'in de dediği gibi salı bi türlü gelmek bilmiyor
hayırlı olsun şimdiden bizim burda bi abide var hoş motor göründüğü kadarıyla
Şahane bir motor, güzel bir tercih Motoru hangi şartlarla aldın yazarsan seviniriz. TVS çok sağlam evladiyelik bir motor
Poturdak
valla saçimin güsel pisman olmassın sana gereğinden fazlasını verir çünkü beni ışıklarda kalkışta yiyo bu motorlar yaww:S
Hayırlı olsun,Bugünkü yuvacık gezisinde birkaç arkadaşta vardı,güzel bir seçim
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
heyırlı olsun kazasız belasız tekerin düz bassın..
hayırlı olsun salı da bişeymi ben tam1 ay beklemiştim kataloğa bakarak
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
titreşim konusunda kafam karışıyordu ama seçim bu yönde oldu.. hayırlısı olsun..belkide o kadar büyük bi sorun değildir ne dersiniz? :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)