Arkadaşlar,bende honda cbf 150 var.1000 bakımıı yaptırdım sonraki bakımı 4000'de.Şu an 1990km'de.Yağını değiştirmeli'miyim?
Arkadaşlar,bende honda cbf 150 var.1000 bakımıı yaptırdım sonraki bakımı 4000'de.Şu an 1990km'de.Yağını değiştirmeli'miyim?
10.000 km bir yağı değişmiyormu japonların
CBF 150'im olsaydı keşke, kıymetini bil aletin derim. Güle güle kullan. Kullanan arkadaşlar birazdan cevap verirler. Ama kullanma klavuzunda yazması lazım, klavuzun yok mu?
yok canım adamlar her bakımda yağ değiştiriyor hadi 1000de değiştirdi 4000 bidaha değişecek ilk defa duydum senden bunu
Kılavuzda sadece bakım zamanları var.Ben motoru birazda zorluyorum.Yağın ömrü azalmıştır diye düşünüyorum.Yani bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinicem 2000de yağı değişecek diye bi zorunluluğu yok ama bende takıntı oluştu galiba ...
abartmayalım istersen japon olunca cok bişey degişmio yagsız bırak oda çinli gbi kitlesin
arkadaş haklı yazın yag ozelligini daha cabuk kaybeder ısıdan dolayalı, kışın 2500-3000 arası yag degişirken yazın bunun 1500-2000 olması gerekir
tabi bu demek diildirki 2000km boyunca yaga bakılmaz.. arada yag kontrolu yapılmalı eksilmisse tamamlanmalıdır
true love..
Drift Religion
1000km. de yağı değişmişse tekrar değiştirmenin gereği yok. Yağ müşürüyle yağ seviyesini kontrol edip yağın kayganlığına bak elinle. Bir de beyaz bir beze sürüp rengine bak. Kapkara olmaması lazım. Ama bu değişen yağ tahminimce 4000'e kadar gider. Senin için rahat etsin, 3000 de değiştirirsin.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
yağın rengi kapalı bal rengi kayganlığına bakmadım neyse artık anes motora yolum düşerse giderim...
tamam karar verilmiştir yağımı değiştirmiyorum (kilit)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)