Race Tutkusu Sardı.hıc Bı Bılgım Yok
Reklamlar
-
arkadaslar selamlar oncelıkle
race motor tutkusu sardı benı bu aralar.onceden gelen bıseydı ama 4-5 sene once bı arkadasım vefat ettı motor kazasında o zamanda berı dızgınlıyordum kendımı.
ama kafa koydum alcam bı motorsıklet.
vıteslı motor hıc kullanmadım.A2 ehlıyetımde yok ama kursa basvurcam.ehlıyet cıkartcam. kursta vıteslı motor kullanmayı ogrenırım. zaten buyuk bısey almak degıl amacım sadece hafta sonları kullancam zevk ıcın yanı.surat falanda degıl amacım. takarım kaskımı aheste aheste gıderım. motorun sesı tok olmamı ve goruntusu etkıleyıcı olmalı.hyosung GT250R gıbı yanı.
ne onerırsınız bana.
hangı motoru alayım butcemı zorlamadan.
su beyaz esya magazalarında satılan motorlar var onlardan alsam taksıtle nasıl olur.
SKYGO SG125-30 dıye bı motor fıyatı makul, tıpde cbr ye cok benzıyo
yada soyle bı ıkıncı el var
gercı 2500 ytl 2.ele vercegıme taksıtle skygo alırım
anlıycagınız cok kararsızım.
Reklamlar
-
ucuz motor al ama ucuz elbise alma benim sana tavsiyem budur. Birde şu var muhtemelen aldığın motosiklete seneye binmeyeceksindir piyasası olan birşey al seneye buyutmek yada değiştirmek isteyeceksin
-
DriftMachine adlı üyeden alıntı
ucuz motor al ama ucuz elbise alma benim sana tavsiyem budur. Birde şu var muhtemelen aldığın motosiklete seneye binmeyeceksindir piyasası olan birşey al seneye buyutmek yada değiştirmek isteyeceksin
hangı marka,model
pek bılgım yok
-
alwayscarism adlı üyeden alıntı
hangı marka,model
pek bılgım yok
Ben cin malı ucuz motosikletlerden pek anlamam kullanan arkadaşlara sormak lazım forumda motosiklet incelemelerini karşılaştırmalarınıda bi tara.
-
3500 e 2.el temiz bir cbr125 alabilirsin, başlangıç için iyidir. sıfır çin malı önermiyorum.
forumu araştırırsan neden önermediğimizi daha önce defaatle berlirttik.
mesela moto sohbet konusunda "çin malı motosiklet almaktan vazgeçirebilecekmisiniz?" şeklinde bir topik var onu oku.
-
Kawasaki ninja 250 R al.İkinci el piyasası oluşsun
-
-
ehliyet alırım o kolay
b var zaten A2 yapcam
amacım motor kullanmayı gercekten ogrenmek,pekıstırmek her neyse...
5-6 ay sonra satıp daha guzel bı motorsıklet almak ıstıyorum.
satamazsın dıyorsunuz ya
pıyasanın altına verdıkten sonrada mı satılmaz bu meret. 2000 ytl lık 2.el pıyasası olan aletı 1500 ytl ye verdın mı havada kaparlar gıbı gelıyo bana
motorlar calınmasın dıye ne yapıyorsunuz pekı
kasko falan yapılıyo mu
kaskaso kaca patlar mesela honda cbf 150
-
Honda CBF150'yi 2,5-3 civarına 2. el, 3,850'ye 8 veya 12 taksitle 0 km alabilirsin. Güzel motor, ama tip olarak beğenmezsen normal karşılanır. Honda CBR125'in fiyatı 0km'de 5 küsür, 2. elde 3500 civarına temiz bulabilirsin. Hyosung GT250R da çok güzel bir motordur, ama temiz bir 2. elini 5-5,500'den aşağı bulmak zor.
-
aramıza hoşşgeldin... Çin malı alcam diyosan arastır 1000-1500 arası alabilirsin... sana da korumalar için para kalır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
gt250r tavsiye etmem sana süremicenden değil çoğu piston kırıyor haberin olsun...
-
GT250R in piston kırıp kırmadığını bilmemde kaporta çabuk dağılıyormuş diye duydum ses yapıyormuş ama çok güzel motor bir süre kullandıktan sonra gt250r inde yetmiyeceğinden eminim
KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR
-
ARSIZ ÇOCUK adlı üyeden alıntı
GT250R in piston kırıp kırmadığını bilmemde kaporta çabuk dağılıyormuş diye duydum ses yapıyormuş ama çok güzel motor bir süre kullandıktan sonra gt250r inde yetmiyeceğinden eminim
Evet, bir yere çarpınca dağılıyormuş Şaka bir yana, uzun süredir forumu takip ediyorum, öyle bir sorunla karşılaşanı duymadım.
-
valla hala arastırıyorum
ehlıyet konusunda gorustum.planladım o ısı
motorsıklet konusunda kız arkadasım her ne kadar karsı cıksada yogun bı arastırma ıcındeyım
yukselıs hondaya gıtcem bugun ısten vakıt bulabılırsem
cın malı almaktan sımdılık vaz gectım.satısını kolay yapabılcegım bısey olmalı.
scooter tarzıda bısey alabılırım.motor becerım gelısır hemde satması kolay olur dıye boyle dusunuyorum.yoksa scooterları sevdıgımden degıl
calınmaya karsı ne gıbı onlemler alıyorsun arkadaslar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)