bende grisi var mat siyaha spreyle tamamını boyamayı düşünüyorum eğer boyarsam resimlerini koyarım. . .
NIC sanırım mont. Ayrıca benimde siyah vizör ve burundan göğüse kadar uzanan maske almam lazım.
Feyizoğlunu araştırayım bir. Kaskımı uzun yolda test ettim. Hiç sorun çıkartmadı. ne buğulanma nede parlama. Gece yolculuğuda çok güzel sorunsuz bir görüş sağladı.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Bnede benim hatuna aldım bir tane , çene altı kayışının kilit sistemi biraz daha iyi olabilirmiş gibime gelsede , yinede çok güzel bir kask.
Yorumları okuduktan sonra bnde buqün aldım gerçekten fiyatına göre cok kaliteli bir kask. Üsündeki yazının anlamıda bir motorcu için güzel gidio.
[B][COLOR="Red"]Honda BeaT Tutkusu:cat:[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][COLOR="Black"] By JackAss[/COLOR][/COLOR][/B]
ben bu kaskla 5 metre yerde sürüklendim kazamda
azcık çizildi ufacık iyi ki almışım walla
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Bu günde önümdeki aracın fırlattığı taşı gözüme gelmekten korudu. Vizörden sekti.Hızım yavaştı ama vizör açık olsaydı :S
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Hade bakalım hayırlı olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı olsun kafanda paralansın Adettendir
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bende aldım cok memnunum alacaklara duyrulur
bende bundan alacağım 95 ytl şimdiden biriktieiyorum
yaw merak ettiğim bişey var
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45441
bu kaskın vizörü iç tarafı gösteriyormu yoksa bide ayrıyeten siyah mat vizörmü almak gerekiyo ???
güle güle kullan
Hissettiğin gibi yaşa...
Arkadaşlar feyizoğlundaki aşağıdaki kaskı ve siyah vizörünü almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum var. Kaskı kullanmış deneyimli arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45441
XL bedenini alacağım ama bir kaç sayfa önce Vasco siyah vizörün L bedene tam oturduğunu söyledi.
Vizörlerinde bedenleri varmı ?
Siyah vizör aldığım zaman küçük yada büyük gelme problemi yaşarmıyım ? Tam oturması çok önemli vizörün yoksa rüzgar sesi gıcık eder beni
bende çok kararsız kalmıştım fuarda shad alıcaktım 65 Tlirasına son anda karar değiştiridik hasanpınar arkadaşla birlikte kırmızı L beden parlak olanından aldım motoron a da üye oldum bilmiyorum henüz motorda denemedim ama buhar yapmıyor onu farkettim havalandırmda güzel gibi gözüküyor motorda deneme fırsatım olursa şüphelerim gidicek :D ... resimleri akşam atıcam
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
selam arkadaşlar...
www.sahibinden.com' da GET ( Güwenli E-Ticaret Yöntemi ) ile 12 aya varan taxitler ile LS2 gibi diğer kaskları da almak mümkün dün farkettim...
Sıfır yada 2. el kask almak isteyenlerin bilqilerine sunarım...Kolay qelsin...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)