Alttan girmiş olabilirler. Maskeyi takmamıştım bu gün. Biraz boşluk kalıyor. Üstten tam oturuyor ama boğazdan biraz boşluk var. O da normaldir herhalde.
Olmazsa güzel bir maske alıp kaskı içine alacak şekilde takarım uzun yolda
Alttan girmiş olabilirler. Maskeyi takmamıştım bu gün. Biraz boşluk kalıyor. Üstten tam oturuyor ama boğazdan biraz boşluk var. O da normaldir herhalde.
Olmazsa güzel bir maske alıp kaskı içine alacak şekilde takarım uzun yolda
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Babalar.. bu kaskı bende kullanıyorum ama üretici firmanın yegane hatası vizörleri tam anlamı ile kaska uyduramamış olması bence... 1 mm daha kısa yapsalarmış rüzgar problemi ortadan kalkarmış..
resmen ıslık çalıyor..
birde her nerede aradıysam koyu renk vizör bulamadım...
iyi yannı ise bu kask kafamda iken 80 km giderken suda motoru kaydırıp düştüm. kaskta hiç bir sorun yok..
fiyatına göre oldukça güvenli.
ama birde aksesuar dertleri olmasa...
yavaş yavaş aksesuarları çıkcaktır ileride bekleyerek görcez
bende aldım bugün feyizoğlu'ndan kask+kargo dahil üstelik 8 taksitle aldım 115 civarı tuttu
artık bende cesur ve güvenliyim
ama yanında hiç sticker yapıştırma ya da anahtarlık vs göndermemişler o yüzden feyizoğlu'na kırgınım
Arkadaşlar bende LS2 kervanına katıldım henüz denemedim(15 dakka önce aldım) umarım bahsettiğiniz kadar iyidir.
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE
Ben de bugün grisini aldım. Hafif sıktı gibi oldu ama idare ederim herhalde... Bunun dışında görünüş ve kalite gerçekten çok hoş bir kask gibi... Yarın deneyeceğim inşallah...
bende L600 beden aldım ama ben alırken siyah vizörü satış listesinde yoktu ama alcam onu da ama bana kaskla beraber hediye bişey göndermemiş feyizoğlu amcalar yaa
memnun kalcağından emin olabilrisin
sık ıolması daha iyi. kafanı daha rahat çevirebilirsin sağa sola kaskla. öteki türlü boşluk olmaya başladımı kafan döünce kask tersi yöne dönüyor
Motorum olmamasına ragmen haftaya bende alacagım
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Ben de Ebay dan Scorpion EXO-400 gloss black kaskı 50 dolara aldım 45 dolarda nakliyesi tuttu. LS2 kask güzel gözüküyor ama dot ve snell2005 onayı daha önemli benim için bir de aldığım kaskı burada 400 ytl ye satıyorlar...
Kask ı eBay in hangi ülkesine baglı olanında aldın?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bandanayı boynuma bağlayarak denedim bu akşam kası sıfır rüzgar sesi
İlk taktığımda biraz sıktı demiştim ama motosiklet üzerinde iken gerçekten çok rahat oldu, kafam dönmedi içinde
Şimdi benimde bi sorum var..bende bu kasktan almayı dusunuyorum.
bunun feyizoglu'nda 5 beden seçeneği var ..
XS : 53-54 cm
S : 55-56 cm
diğerleri zaten büyük gelir..
Feyizoglu'nda yazan tekniğe göre ölçtüm 54 cm çıktı. Şimdi ben büyüme çağındayım hem şimdi S alayım uzun süre takarım gibi mi düşünmeliyim yoksa zaten bu esneyecek XS mu alayım ?
S al sen. Küçük gelmesinden iyidir hafif bolluk
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Bol gelirmi ki ?
Bence bol gelmesine fırsat bırakma, kaskın yüze sıkıca oturması makbuldür. Ölçü olayı tereddütsüz doğruysa XS bence daha uygundur. Yine de Feyizoğlu..vb bir yere gidip kaskı deneyerek can yakacak derecede sıkmayan ama oynamasına da fırsat bırakmayan bedeni almak en doğru karardır.
Büyüme çağı olayınıysa şimdilik düşünme bence, kaskı gerçekten kullanacaksan şimdi kullanacaksın, ve maksimum 3-5 senelik bir zaman diliminde değiştirme ihtiyacını zaten duyacaksın.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bu kaskı bende kullandım. övüldügü gibi degil bu kask inalmaz rüzgar alıyor 90 100 dedinmi kasın içinde resmen uguldama sesi var rahatsız edecek derecede bende bu kask hakkında iyi şeyler okudum ama kullandım hiç öyle olmadıgını düşünüyorum kesinlikle çeneden açılan 1 hafta kullandım kaskın önünü açınca açılan kısım çok önde duruyor ve agırlık öne dogru sanki kafana bişey konmuş gibi hadi onuda geç öene açılan mekanizmanın yan vidaları gevşedi . şuan kardeşim kullanıyor.şekli düzgün gibi gözüküyor ama göründüğü gibi degil.artcı için bu l2 kapalısını alıyım dedim aldım onuda kullandım aynı şekilde kaskın içinde ugultu yüzümde hissettigim rüzgar cabası sadece artçı için bence oda fiyatı uygun oldugu için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)