bendede beyazı war bunun guzel bi kask ama ön camı çizilmez yazıyodu çizildi baya bide giderken sesi kesme olayı diye bisi yok bi ıslık sesi hep war kaskın içinde ruzgarın yaptıgı ama bu fıyata bu yeterince guzel ve guvenli bi kask
bendede beyazı war bunun guzel bi kask ama ön camı çizilmez yazıyodu çizildi baya bide giderken sesi kesme olayı diye bisi yok bi ıslık sesi hep war kaskın içinde ruzgarın yaptıgı ama bu fıyata bu yeterince guzel ve guvenli bi kask
aynı kaskı artçılarım için ben aldım yedek olarak, çok ta memnunlar genel olarak (sınıf arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım). Okula git gel bize gidelim size gidelim yemeğe gidelim tarzı işler için takıyorlar (ben zorunlu kıldıgım icin) hepside kalitesinden çok memnun.
Ben kendim denediğim kadarıyla, çok rahat, kullanışlı, kaliteli.. Ama bana Nolan kaskımın verdiği tok güven hissini veremedi, ben kaskımla devam ediyorum LS2 evde yada arka selede filesinde duruyor
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
güzel kask. teşekkürler anlatımın için
başarılı bir kask oldugu ürün satışlarından belli olyor iyi günlerde kullanın
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Paylaşımın için sağol. Verdiğin bilgiler faydalı olacaktır.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bu kaskı inceledim ve fiyatını duyunca inanamadım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Düz siyahı varsa artçı kaskımı bununla değiştirmek isterim. Ama sanırım o da yok.
Benim gibi "Daima siyah!" diyen potansiyel müşterileri düşünmemiş LS2 tasarımcıları.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Yorumlarınız için teşekkürler...
Evet çizilmez diyor ancak alırken koruma kılıfı verdiler . Neden dedim camın çizilmesini engeller falan dediler.
@41calamity41
Beyaz ve siyahın uyumu işte ne denebilir ki Güle güle kullanırsın kaskını . Bende siyah vizör düşünüyorum.
@croner
nolan kaç paraydı öğrenebilir miyim
Ben teşekkür ederim. Faydalı olmuştur umarım
Feyizoğlunda bayağı yorumlar var . Kötü diyene rastlamadım. Teşekkürler
Feyizoğlundada bu yorumlarda vardı. Bazıları LS2'nin piayasada yer edinmek için fiyat kırdığını söylüyor. Umarım diğer ürünleride LS2'nin aynı kalite ve ucuzlukta olur..
Öndeki fazla cesur olmuş olabilir Teşekkürler
Biriyle konuştum. Berberim'le Ondada cygnus var 9100 km'deymiş. Kask almış 30 ytl'ye. Markasını sormadım hiç sıcak tutmuyormuş çok rüzgar sesi varmış ayrıca en kötüsü gece gündüz fark etmiyor karşıdan gelen araçların farları yansıma yaparak görüşü kötü etkiliyormuş.
Sağlamdığıda tartışılır tabii.
O yüzden kask diye geçmeyelim. Almışken her ürünün gücümüz yettiğince kalitelisini almaya gayret gösterelim...
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
bu kasktan bendede var 2 hafta oldu alalı gercekten bi problemi yok cok güzel bi kask malzeme kalitesine bakınca fiyatı oldukca uygun..
:thumright
Siyah vizörünü aldın mı ghost ?
bugun yagmura yakalandım inanılmaz bir buğ yatpı :S
güzel bişeye benziyo gerçekten alınabilir...
Benim ls2'de şiddetli yağmurda vizörün üst tarafından içeri su sızdırıyor. Napcaz şimdi?
Bu gün sinek sürüsünün içinden geçtim içeri 1-2 tane sinek girdi kask ve hava kanalları kapalı olmasına rağmen .
ALTTan girmiştir sinekler.. BeLKi de kask büyük geliyor kafana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)