antalya oguz motor dan aldık bızde bu kaska kırmızı yine 120 lira siya vizörde dahil şöyle diyim maximum 150 yaptık motorla kask ta hiç problem yok
ses oluyo bıraz ama
antalya oguz motor dan aldık bızde bu kaska kırmızı yine 120 lira siya vizörde dahil şöyle diyim maximum 150 yaptık motorla kask ta hiç problem yok
ses oluyo bıraz ama
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
eet bıraz ıslık sesı cıkıyo yol alırken ve camı cizildi :(
ben 150 li hızlarda kullandım ses falan duymadım ama bildiğimiz rüzgarın tokat sesleri var =)) pat pat diye dövüyor sizi =)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bende motoru alınca bu kasktan alcam çok hoşuma gidiyo fiyatıda uygun
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
125 ytl mi :(:(: inanmıyorum süper yaa oeki görüş nasıldı siyah film de?
Merhaba arkadaşlar.
2 gün önce açmayı düşünüyordum bu konuyu ama fırsatım olmadı. Şimdi sizlere 2 gün önce aldığım LS2 marka kaskım hakkındaki inceleme ve görüşlerimi sunacağım.
Amacım kask almayı düşünüp kararsız kalanlara veya bu marka & model hakkında bilgi sahibi olmak istiyenlere yardımcı olmaktır.
Ürün : KASK
Marka: LS2
Fiyatı : 120 YTL
Renk : Kırmızı
Aksesuar : Maske
Öncelikle söylemek istiyorum. Direksiyon sınavına girdiğim gün aldım kaskımı. Sınavı geçtiğim için hediye gibi birşey oldu Neyse....
Dükkana girdik ve kask bakacaktık dedik. Hemen gri bir kask uzattı oradaki adam Başıma geçirdim. Gerçekten çok rahattı. Görüş mesafesi oldukça fazlaydı. 1,5 kg bir ağırlığı var. İlk başta ağır gibi geliyor ama sonra alışıyorsunuz.
Kırmızı rengini aldım. Daha hoşuma gitti o an. İyiki kırmızıyı almışım diyorum .
"You can be brave and safe ! " Cesur ve güvende olabilirsin... Bu söz bile gaz vermeye yetiyor insana. Kaskı elinize aldığınızda kaliteyi hissediyorsunuz.
Şeffaf vizörü. Hem gece hemde gündüz bir sorun yaşatmadı bana. Yansıma parlama yok. Vizörü kapatmakla dış sesler bıçak gibi kesiliyor.
Başım kaskın içerisinde gayet rahat ve olması gerektiği kadar hareket edebiliyor. Beğendiğim en güzel özelliklerinden birisi ise hava kanalları.
LS2 bu konuda olduçta başarılı bir iş çıkartmış. 80-90 km/h hızlarda rüzgarı duymamak sadece motorun tatlı mırıldanışını söylemek çok hoş bir duygu.
Tekrar motosikler kullandığımı hissettiğim gün diyebilirim kaskı aldığım gün için..
Hava kanalının açık ve kapalı hali resimdeki gibi. Kaydırma mantığıyla çalışıyor. Dururken , sürüş esnasında açıp kapatması çok kolay. Sanki oksijen tüpü takmış gibi oluyorsunuz. Direk ağzınıza geliyor hava.
Üst tarafta da bulunan hava kanalı , kask içindeki hava sirkülasyonunu hızlandırıyor. Kirli havayı dışarı atıyor.
Soğuk havalarda bunu kapatmak isteyebilirsiniz. Ancak uzun yolculuklarda belirli aralıklarla açıp kapatmanız sizin için faydalı olacaktır.
Kaskın arkasına baktığımızda bizi markanın logosu karşılıyor...
Aerodinamik yapısı rüzgardan minumum etkilenmenizi sağlıyor. Başınızı sağa veya sola çevirseniz dahi gelen havayı arkaya atıyor ve rüzgar direncini azaltarak başınızın kontrolünün sizde kalmasını sağlıyor.
Dış malzemesi ve boyası oldukçta kaliteli. Kesinlikle fiyatından daha fazlasını hak ediyor bu kask.
İç taraflarına baktığımızda geniş bir alan karşılıyor... Çene altından bağlamak için gerekli aparat güzel dizayn edilmiş ve kullanıcıya göre ayarlanabilirliği sağlanmış.
İç ve yan astarları çırt çırtlı ve pıt pıtlı . Kolayca sökülüp yıkanabiliyor. Arkasında süngerimsi bir yapı var. Çarpışmaları emmesi için tasarlanmış. Umarım ne kadar korunaklı olduğunu görmem gerkemez.
Yanında birde maske aldık. Yarım maske boynu boğazı koruyor ve alınan havayı ısıtıyor. Ayrıca kask yüzeyinin hassas ciltleri tahriş etmemesini sağlıyor.
Çırt çırtlı yapı ile kolayca takılabiliyor.
Çene altı bağlama kemeri...
Son resimler ...
Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım kaskımı. İnternette 90 ytl'ye buldum feyizoğlunda . İsteyen bakabilir.
Uzun yol yapacaklara veya şehir içinde de kullanırım diyenlere bu kaskı öneriyorum. Takması çıkarması kolay . Kalite ve uygun fiyatın bir araya geldiği bir ürün.
Herkese tavsiye ederim...
:İnceleme = muratcan7:
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Erhan abi önceden almıştı dıordumki Yazdı zaten :D
olsun bende 2 hafta içinde alacagım aynı kasktan gercekten cok hoş
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Farklı görüşler farklı resimler ...
Düzenle dedim ama yeniden konu açmışım yanlışlıkla. Moderatörler gerekli düzenlemeyi yaparlarsa sevinirim
güzel bir inceleme olmus bu kaska gitcek birde motor lazım sana :D
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Haklısın Bakalım yarın TVS apache görmeye gidiyoruz hava şartları müsait olursa.
Teşekkürler
Güzel kask ama çok büyük.
Hayırlı olsun detaylı bir bilgi olmuş ekledim linki lazım olacak banada
Evet biraz büyük olduğu gerçek. Cygnus'un sele altına sığmıyor .Sığıyorda sele kapanmıyor
apache ye yakısır bu kask
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin. Tek sorunu kaskın , duruken hava almanın zor olması rüzgarsız havalarda. O da vizörü açarak çözülebiliyor.
Bencede Apache'de bana yakışır umarım . Yarın gidersem apache başlığına koyarım resimleri.
Test sürüşüde yapabilirim umarım
Güzel bi kask'a benziyor
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
Yarın ekleyebilirsem videoda eklerim Gerçekten güzel kask. Scooter üzerinde komik duruyor demeyin. Trafikteki sürücülerin bakışı değişti. Yol vermeye başladılar artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)