bende nolan kask var cene alır ozellıklı cıft cam ama buharlanıyor,cok memnun degılım.bu kaskı hıc duymadım ,anlatırsan kullandıkca hem fıyatıda ıyıymıs.
bende nolan kask var cene alır ozellıklı cıft cam ama buharlanıyor,cok memnun degılım.bu kaskı hıc duymadım ,anlatırsan kullandıkca hem fıyatıda ıyıymıs.
yalnız ben salı günü gittim yükselişe söyle bir kaskların olduğu tarafı gezdim özellikle warmı ls2 die baktım ama göremedim gitmeden evvel bir arayıp sorun isterseniz 3737070 olması lazım telefonu
evet öyleymiş numarası .......
evet öyleymiş numarası .......
Arkadaşlar yukseliş honda bornvoa bölge metro duragının hemen arkasında kalıyor otoban gibi olan yoldand a bornovaya giderken özgörkey bmw nin hemen orda.
saygılar
benim cıbırı alınca alcagım kask bu ama M bedenini
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
karayollarindan snra duz gidersenizde olur sirasiyla karayollari-suziki doga motor-vatan computer-turkcell-markasini unuttugum sivi yag fabrikasi-yukselis.zaten hemen yukselisin hizasinda yaya ust gecidi var yeri cok kolay
Vasco hayırlı olsun yeni kaskın..Çene açılır olanını kullanan var mı arkadaşlar ? çene açılır olanını veya açık olan modeli düşünüyorum...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
bende ls2 karton aldım çok memnunumum çoğu kaska taş çıkarır...
eşimle ikimizinki aynı olmasın diye. yine aynı firmadan ondan 20 ytl pahalı bir kask istedik yani maksat farklı olsun diye. ama o daha dandik gibi geldi bana.
Arkadan vuran suçludur...
Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.
Yarın bir uğruyayım diyorum, bakalım kaça satacaklar bir ara gitmiştim yakın sayılır bana, mağaza o kadar büyük değildi ufak gözüktü demekki buzdağının görünen kısmıyımış. Hadi hayırlısı valla kafayı sağlama almak lazım
Bugün gördüm bu LS2 Cartoon kasktan. Gerçekten çok kalite görünüyor. Tek dezavantajı biraz ağır geldi bana. Onun dışında görünüş ve malzeme gayet iyi...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
14 mağazaya sorduk bi türlü card finans kabul ettiremedik iyimi.Alamadık gitti şu kaskı beaa
internet dısında satılan bi yer yok mu yav arkadaslar internetten alısverise bi turlu alısamadım nedense? izmirdeyim. bnm kask yere surtmeden oturu ustunun boyası attı yeni ucuz yollu iyi bi kask bakayım dedim hondayada bakayım bi
Arkadaşlar bu LS2 kask modellerinden bir tanede ben aldım. Oldukça başarılı bir ürün henüz test edemedim motorum malum plaka işlemleri bitmedi :(
Ama kask ile ilgili yapabileceğim olumsuz tek yorum biraz ağır olması olabilir. Onun dışında çok güvenli ve sağlam görünüyor LS2 kask modelleri.
Bu arada www.gittigidiyor.com adresin' den fazlasıyla LS2 ve farklı Kask marka ve modellerini bulabiliyorsunuz. Ben oradan aldım. Hımm birde k.kartına taksit seçeneğide mevcut.
"Özgür Dünyada Yeni Yaşam"
abi bendede var aynısı kask süper memnunum tavsiyede edrim
Dün itibari ile bende Ls2 Cartoon kırmızı kask aldım. Sirkeci Özen Motor'dan 95ytl'ye Cardfinans'a 5 taksit yaptırdım. 100-110 km hızlarda bile rahatsız edici bir rüzgar ve ses yok.
Bugün bende gidip ls2 cartoon modelini almayı planlıyorum zaten bu fiyatada bu kalite bulunmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)