Siyah Vizörü 20-25ytl gibi değişken bi fiyatla alabiliyorsun. Ben 20 ytl ye elden aldım.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
hayırlı olsun su geçirmiyor değilmi, bir test etsende bize bilgileri paylaşsan
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kaskla banyomu yapcam ne yaz geldi suyla işimiz olmaz artık
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun gülegüle kullan ... ((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
2 haftadır card finansa taksitle alabileceğim bi yer arıyorum.2 tane alacağım.Feyizoğluna mail atıyorum cevap vermiyolar.gungormotor.com a mesaj attım nerdeyse 1 dk olmadan telefonla aradılar ancak ordada taksit işi olmadı ayrıca nakitte %20 indirimleri var bilginize.
Benim derdim ben bu kasktan 2 adet Card Finans kredi kartıyla nerden alabilirim.Yardımcı olabilecek varmı?
feyizoğluna mail atma telefon et sormayı dene?
telefonu sonradan buldum ve az önce aradım.Benim karta taksit olmuyomuş.Alabileceğim başka bi yerde yok galiba nette ne kadar site varsa hepsine baktım.
üzüldüm, izmirde olsaydınız yükseliş honda da aynı kasktan getirmiş yeni orayla görüşebilirdiniz isterseniz telini vereyim arayın taksit yaparsa kargo ile size ulastırsınlar
Telefon :
0.232.373 70 70
Kask su geçirmiyor.Yağmurda da kullandım... ;) Buğu yapmaması da ayrı bi avantaj.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Arkadaşlar ayrı bir başlıkmı açsam bilemiyorum bana yardımcı olacak birileri vardır.Bu kasktan 2 adet Card Finans a 10 taksitle almak istiyorum.Aramadık sormadık yer kalmadı.Başka kasklara bakıyorum hoşuma gitmiyor yada fiyat uçuk.Mağazasında satıp bana taksit yapacak bir babayiğit lütfen !
VaScO1925
Mt stickerini nereden buluyorsun?
Kask kaliteli bende inceledim fakat kadın resmi işi bozuyor.
Skullhunter'a Pm atarsan sana yollar veya bulundugun il grubunda sorumlu varsa onda vardır yoksada skulla pm at yollar sana.
Kask kaliteli çok memnunum vallahi, kadın resmi hiç önemli değil ayrı bi havası var canavar resimlerinden daha anlamlı hiç yoktansa manitamın resmini yaptırdım dıyorum
Bende çeneden açılır olanından aldım bir tane çok kullanışlı bir kask ama biraz ağır sanki.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
güzel bir başlık epeydir bende incelemek sitiyordum bu ürünü. Sağol vasco
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)