Bende beyazını kullanıyorum gayet memnunum...
Bende beyazını kullanıyorum gayet memnunum...
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
bende de ls2 nn cenesız kaskı var!! kalıetelı de bdne vızorun yanından cok kotu ıslık sesı gelıyor...napcaz bılmıyorummçç
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
hayırlı olsun erhan.Havanı da attın hani
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Saol kardeşim, Havalar kötü burda mayısın ortasına geldik dahala yağmur hayret,
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kardeşim güle güle kullan hiç ihtiyaç duymazsın inşallah (başında paralansında diyimmi? )
hahahaha sağol emin'cim, deki test etmiş olalım Allah korusun, hepimizi
Erhan abi,
Motorun şekli ve grafikleri güzel görünüyor mu?
Bir de şu hediyeyi bi söylesene gözünü seveyim çok merak ettim.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
bu kask benimde begendigim modeller arasında hayırlı olsun diyorum güle güle kullan
Serhat pm attım cnm,
flytrack tavsiye ederim, tşkler dileğin için.
sevgili adminlerim bu topik in kapatılmasını talep ediyorum reklam kokuyo
kesin komiyon alıyodur.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Hayırlı olsun, hiç ihtiyaç duymayasın inşallah. Ama ben bu kaskların neden bu kadar ucuz olduğunu halen anlamış değilim. Ucuz ve kaliteli göründüğü için çok satıyodur şimdi bu kasklar ama sonradan bişey çıkmaz inşallah...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
atlantic, inşallah çıkmaz, ama inan birçok kaskın da ismine markasına para veriyoruz
Allah razı olsun hepimiz için geçerli
dostum yanlış anlama sakın ama bu firmada aynı kask 90 ytl..... izmirde olanlar elden verirlerse sanırım biraz daha indirimli alabilirler..
buyrun link http://www.motoreyon.com/?main=urun_...0KAPALI%20KASK
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
kdv dahil %18 KDV Dahil : 94,99 YTL
95 ytl burakcım iyi bakarsan görürsün bornova yükselişe bugun gelmıs ve aynı fıyat
bu firmanın sahibini tanıyorum yerleri de sanırım ankara asfaltı üzerindeydi dediğim gibi elden alışveriş yapmak en mantıklısı .. herşeyin bir pazarlık payı vardır ;)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Aynı kasktan bende aldım.Daha deneme fırsatım olmadı. 2 işgünü içinde teslim edildi. Harika bir şey.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Alanlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel görünüyor. İçinize sindiyse tamamdır.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)