allah sabır versin ve
denilebilecek tek bir şey var aklımda 'helal olsun'...
İnsan her şeyi her umudu kendinde bbulmalıdır önce...
Kenan'ın destekçisiyiz ve onunla gurur duyuyoruz...
allah sabır versin ve
denilebilecek tek bir şey var aklımda 'helal olsun'...
İnsan her şeyi her umudu kendinde bbulmalıdır önce...
Kenan'ın destekçisiyiz ve onunla gurur duyuyoruz...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Allah sabır versin dicek bişe bulamıyorum ki...
kenan'ın bu acıyı atlatması elbette kolay diildir ama sabretmekten başka çare yok.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Hayatta bundan daha güç bir durum olamaz herhalde.Onun yerinde başka bir insan olsaydı sadece pistleri motoru terk etmekle kalmaz , hayatada küser her şeyden nefret ederdi.
Kimsenin kaldıra bileceği bir durum değil , gerçekten çok zor.Vaz geçeceğini düşünmüşütm açıkçası, ama o pes etmedi.
Onun yaptığı herkese örnek olmalı.Hayata nasıl sıkı sıkı tutunması gerektiğini ve onları aslında nasıl yaşatabiliceğini tüm insanlara gösteriyor.Keşke tüm insanlarda onun kadar güçlü bir karaktere sahip olabilse ve bunu yapabilicek güçte olsa..
Allah Kenan kardeşimiz ve ailesine sabır versin, yardımcıları olsun, dayanılması zor bir acı.
Benim düşüncem aksi yönde ailesini hiçmi düşünmüyor bu adam butun kardeşleri öldü sende ölürsen ailede evlat kalmayacak bunu hiçmi düşünmüyor. Bence bazen bazı şeylerden ailenin mutluluğu huzuru için vazgeçmelisin. Aç bi motosiklet mağazası servis eğitim bişeyler çalış illa yarışacakmısın .
Arkadaşlar rahmetli Sinan Sofuoğlu'nun ailesi malesef internete Sinan hakkında yapılan bazı yorumlardan dolayı çok üzgünler. Kendilerinin isteği üzerine Sinan'ın özel hayatına varana kadar yapılan bazı gereksiz yorumları sitemizden kaldırıyoruz birçok başlıkda yer alan yorumlar silinmiştir. Özellikle Sayın Müge Polatkan'ın yazdığı bir yazının sitelerde yer alması istemiyor. Yönetim olarak Sinan Sofuoğlu hakkında açılan başlıklarda bu yazıları çıkardık. Eğer gözden kaçırdığımız Sinan Sofuoğlu'nun özel hayatına giren yorumlara rastlarsanız site yönetimine iletmenizi önemli rica ederiz.
Sinan Sofuoğlu'nun ailesini yaşadığı acıları düşünerek konu hakkında yorum yaparsanız seviniriz.
Saygılar
final destination üçlemesi gibi
Kenan Sofuoğlu senin binlerce kardeşin var; hepimiz seninle gurur diyoruz. Öz kardeşlerin gibi her türlü desteğe açığız. Yeter ki sen hiçbir zaman yılma...
Allah yakınlarına sabır versin. Umarım Kenan yeni şampiyonluklar getirir ve ailesini mutlu eder.
takdiri ilahi sabır dilemekten başka bişey düşmüyo bize zaten terslikler geldimmi işte böyle hep üst üste geliyo
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
kenan yılmadan yorulmadan dahada hırsla yoluna devam edecek ailesine bu üzntüleri onun başarıları bir nebzede olsa unutturacaktır,
abilerimize ALLAH rahmet eylesin ailesine e kenana ALLAH sabır versin..
ailenin durumu çok acı veriyor keşke sofuoğlu ailesinin bi ferdi olsaydım..
başımız sağolsun..
kenana basarılar dilerim sofuoğlu efsanesinin bitmemesini istiyoruz benim çocukluktan beri örnek aldığım büyük bi ümitle küçük sofuoğlu olmak için dualar ettiğim günler oldu bende doğdum doğalı var bu 2 teker sevdası..
acı çekmek özgürlükse özgürüz hepimizde..
Şans yanında olsun Kenan,iyi haberlerini başarılarını okumayı 4 gözle bekliyorum
Aile çok sabırlıymış... Gerçekten çok takdir edilecek insanlar. Atlattıklaı badirelerden sonra hala ayakdalar...
Kenan Sofuoğlu'na bundan sonra daha çok destek, tam destek... Eminim ülkemize senelerce dünya pistlerinde sayısız şampiyonluklar yaşatacaktır...
Ben Sofuoğlu ailesinin sadece Bahattin ve Sinan Sofuoğlu'nu kaybettiğini biliyordum
Aileden 3 kişinin vefat etmesi gerçekten kaldırılacak gibi bir güç değil
Allah Sofuoğlu ailesine ve en önemlisi Annelerine sabır, güç, kuvvet versin...
Tekrar'dan Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Yaşadıkları en son üzüntü olur iyişallah. Allah Kenan ı ailesine ve bizlere bağışlasın. Sinan ın mekanı cennet olsun
Her doğru, binlerce yanlışın düzgün bir şekilde biraraya getirilmesiyle oluşur. :wiinkk:
Sinan HAFIZmış ,
ALLAH CC. HAFIZlar için şöyle der sizler gökyüzündeki yıldızlara nasıl sevgiyle bakıyorsanız bende yeryüzündeki yıldızlarıma sevgiyle bakıyorum benim yeryüzündeki yıldızlarım HAFIZlarımdır..
sonuç olarak ALLAH cc. katında ÖZEL bi insanmış rahmetle anıyor ailesine sabırlar diliyorum onun ÖZEL bi insan olduğunun sanırım aileside farkındadır...
Kenan seni destekliyoruz
uzun,hayırlı ve şampiyonluklarla dolu bi ömür temenni ediyoruz..
temmellimiz onun çok büyük başarılara gitmesi ve göğsümüzü kabartması
allah ona kaza bela vermesin ailesine sabır versin o bizim gururumuz
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)