Bugün saat 9 civarlarında avrupadan anadolu'ya geçiyodum. genç polisler iş başındaydı.
ne olur ne olmaz diye emniyet şeridini kullanmadım ama gözüm hep oradaydı. sonra emniyet şeridinden de bir tane bile motosiklet geçtiğini görmedim.
çağlayan kavşağına gelmeden ki altgeçitte motorlu polislerin bir kuryeyi durdurmuş olduğunu gördüm(sevabına durduracak değiller). yoluma devam ettim...
en sol şeritte seyrederken kurye arkadaşla muhabbet eden motorlu polisleri emniyet şeridinde giderlerken gördüm. motorlu polislerden sürücüsü kasklı yolcusu ise kasksız idi. tabi mevzu bu değil.
5-6km/h ile şeridimde seyrederken motorlu polisler emniyet şeridinden 60-70km/h (ya arabanın biri arızası için emniyet şeridine geçse) civarı gidiyorlardı (emniyet şeridi kullanılırken ben en fazla 40km/h yapardım). neyse efendim, yolcu durumundaki polis sanki beni arıyormuşcasına baktı. öyle bir baktı ki 200m boyunca bakışlarını hiç çekmedi. bundan dolayıdır ki kendimi o an sol şeritten gittiğim için suçlu gibi hissettim.
ali samiyenin oralarda yolun genişliğinden faydalanarak en sağdan gittim. sonra önümde özel plakalı bir aracın tepesine mavi ışıldak takıp yürüyemeyince de "dat! dat!" diye ses çıkardığını duydum. aynı arabayı beylerbeyi polis evine girerken gördüm. tepesinde ışıldağı yokutu.(polis evine dönmek için de hareket etmeyen trafikte gene datlatıyordu). muhtemelen sivil polisti.
Bu arada beşiktaştan gelenlerin köprü ile birleştiği yerde(son tuzak) bekleyen devriye arabasının ışıklarının sönük(ilk defa) olduğunu gördüm.
Bilgilerinize...
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
®******************************************® *