Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Benim yerimde olsanız __yardım__ ? ? ?

Motovento
    REKLAM ALANI

agility 125 almayı düşünüyodum tam kararımı vermiştim ama bi baktım kymconun kütahya servisi yokmuş caydım yamaha bws 100 almayı düşünüyorum ne önerirsiniz weya benim yerimde olsanız ne yapardınız agility 125 alsam servis eskişehirde en yakın e orasıda 80km felan bence değmez yamaha bari alayımda en azından servisi var kütahyada arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen
    Gerçekci ol,imkansızı iste.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Servis önemli bir etken ve tercihi direk etkiler.Alternatif olarak BW'S100 bence güzel makina.Kullanmışlığım var ve iki kişiyle dağ tepe gezdiğim halde nazlanmıyordu.İki zamanlı olması sebebiyle güçlü fakat benzin yakmadada gayte eli açık bir motordur.Bence olabilir.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet bencede serwis önemli bir unsur dediğin motorlar hakkında fazla bi bilgim olmasada servisi olanı tercih etmen daha ii olur inş senin için en hayırlısı olur..

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    bence servis okadar önemli deil her gün servisemi gitcen ? 0 alcaksan anca aldıktan 2-4 hafta sonra 1 kere gıdersın ondan sonra 2-3 ay sonra anca gidersin servise
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    git bir tane Honda Today al olsun bitsin. Hem ekonomik hem vergisi yok hem de taş gibi motor. Bundan iyisi can sağlığı...

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    2 zamanlı motosiklet önermem. Yaktığın benzine yazık. Servisi varsa suzuki an125 al bence ya da yamaha cygnus a bi bak derim. Sen bilirsin yine de tabi.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Bwslerin üretimi durdu artık ama bilesin.
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    aman ne ugrasıon al bı tane bianchi 21 vites ne benzın derdı var nede servis
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bwslerin üretimi durdu artık ama bilesin.
    hala sıfırları satılıyor..

Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence servis okadar önemli deil her gün servisemi gitcen ? 0 alcaksan anca aldıktan 2-4 hafta sonra 1 kere gıdersın ondan sonra 2-3 ay sonra anca gidersin servise
    aynen öyle bws sınıfının en sağlam motoru kolay kolay arıza vermez 3-5 ayda 1 bakıma gidersin bütün rent a car şirketleri bi düzine bu motordan alıyor yakıt konusunda biraz müsrif ama çin malı motora harcadığın tamıir parça masraf parası bws nin yakıtından kat kat fazla bws tavsiye ederim..

bende kardeşini alıcam zaten yamaha aerox 100cc 2T..

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servis önemli bir etken ve tercihi direk etkiler.Alternatif olarak BW'S100 bence güzel makina.Kullanmışlığım var ve iki kişiyle dağ tepe gezdiğim halde nazlanmıyordu.İki zamanlı olması sebebiyle güçlü fakat benzin yakmadada gayte eli açık bir motordur.Bence olabilir.
    ben bws ile dag toprak çamur dinlemden 2 kişi gezdim kaldırımdan hopladım merdiven indim banamısın demedi bunları siz yapın diye değil başımdan geçenler olduğu için yazdım..

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı furkan43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    agility 125 almayı düşünüyodum tam kararımı vermiştim ama bi baktım kymconun kütahya servisi yokmuş caydım yamaha bws 100 almayı düşünüyorum ne önerirsiniz weya benim yerimde olsanız ne yapardınız agility 125 alsam servis eskişehirde en yakın e orasıda 80km felan bence değmez yamaha bari alayımda en azından servisi var kütahyada arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen
    --------------------------------------------------------------------------
    Alıntı:
    furkan43´isimli üyeden Alıntı
    kymco agility 125 önerirmsiniz yaşım 16 ? boyum 1.70 kilom 50 arkadaşlar önerirmsiniz??

--------------------------------------------------------------------------
    Boy 1.7mt,kilo 50, 45 numara ayakkabı ve 60 beden pantolon sökmez bu konuda

senin gibilerin %95'i kazalara neden olmakla beraber başka insanların da başını belaya sokuyor 3 hafta önce senin gibi biri kazanın olması mümkün olmayan bir sokakta!! kamyonetin altında kaldı ve ayağı bileğinde adeta koptu! bilek kemiği dışarıdaydı. Babası'da geldi vay sen benim oğluma nasıl çarparsın şeklinde başladı bak şu allahın işine.Bereket Polis oradaydı ve ve aldığı gibi karakola götürdü!
    Kim alacak sana o motosikleti çok merak ediyorum doğrusu

Sana daha önce verdiğim anıtın aynını veriyorum!
    Sürekli aynı başlığı açmaktan vazgeçersen iyi olacak
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    Chopper'i Sattım.KaLdı Küçük Kızım Truva ScooteR:)
    Merhaba bilader, Evet Servis çok büyük bir etken olabilir ancak yüreğine söz geçiremez. Bence içinden hangisi geliyorsa onu yap. Sonuçta hergün 80 km yol giderek servise motosikletini götüreceksin diye bi kaide yok . Benim sana diyeceğim şu İçinden en çok hangisi geçiyorsa onu al. Sonradan Neden aldım keşke ötekini alsaydım deme.Biraz düşün acele etme istersen. Scooter cinsi motor alacaksan illa bence almışken 150 cc lik al. Ayrıca seçmiş olduğun iki motorda güzel. Hadi bakalım hayırlısı olsun senin için. ;Ayrıca bende Chopperi sattım banada İlk motorum Scooter kaldı. Bende Scotterciyim artık.
    Scooter (Sıkıntıdır) Uydu vaLLa
    Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.

Motosikleti
    Honda XL 185 s
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boy 1.7mt,kilo 50, 45 numara ayakkabı ve 60 beden pantolon sökmez bu konuda

senin gibilerin %95'i kazalara neden olmakla beraber başka insanların da başını belaya sokuyor 3 hafta önce senin gibi biri kazanın olması mümkün olmayan bir sokakta!! kamyonetin altında kaldı ve ayağı bileğinde adeta koptu! bilek kemiği dışarıdaydı. Babası'da geldi vay sen benim oğluma nasıl çarparsın şeklinde başladı bak şu allahın işine.Bereket Polis oradaydı ve ve aldığı gibi karakola götürdü!
    duygularınızı anlıyorum ama fazla bi genelleme olmadı mı? her motorcu kaza yapacak diye bir şey yok sanırım

furkan kardeşim; scooterları pek bilmiyorum ama servis çok önemli onu biliyorum..
    [COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Kalan Bws'leri elden çıkarıyorlar.Bence Cygnus yada Beat...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Cygnus en mantıklısı yamaha serviside olduğundan.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Suzuki AN125 baksana. Fiyatları acayip uygun bugünlerde...
    Üç boyoz bir kola

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzuki AN125 baksana. Fiyatları acayip uygun bugünlerde...
    +1 bws out AN125 in şu sıralar kampanya var
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    bws çok seri ve kaliteli.ama küçük gelmesin boyutları.işlevi önemli diosan bilemem
    Orgazma Dudak Büktürür

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.sahibinden.com/2_490_ytl_...XQQdisplayitem

bu ilana göz at, 2,500 ytl suzuki AN 125 ler ve 18 aya varan taksit seçenek...

http://www.motosiklet.net/forum/mark...n-her-sey.html

bak yenı bır arkadas almıs oku hemde ne kadar uygun bır fıyata topıc acmıs ondan bılgı alabılırsın suzuki An125 hakkında
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

sali@com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tavsiye yalnızca

Tavsiye Edilir,

1 hafta önce uzun araştırmlar sonucu bir suzuki an 125 hk aldım. Ve gerçekten hayatıma renk geldi bu kadar güzel bir scooter olur yani Suzuki adına yakışır bir ürün sunmuş piyasaya.Motorun gücünü seriliğini hemen hissediyorsunuz.Denge süper en yavaşladığınız anda bile durmadan yere ayaklarınızı koymanıza gerek kalmıyor yani bu kadar dengeli. Depo 7 lt. ancak bu scooter gerçekten yakmıyor. İlk depom ama 300 km yapar gibi geliyor 1 depoyla. Aracın şimdi rodajını yapıyorum 50-60 arası hızı zaten banamısın demiyor. ara sıra tarfiğe göre hızlanıyorum çok rahat hızlanıyor ve inanılmaz seri.Scooter acayip ilgi çekiyor, cinliler baka kalıyor zaten :-)) 1 gr. pişman olmadım aldığıma. üstelik 2390-ytl + kask-branda-a2 ehliyet kursu bedava bu fiyata şehir içi kullanım ve kolaylık açısından bu araç bedava sayılır. bu araçla ilgili Her türlü sorunuz cevaplanır . Düşünen arkadaşlar düşünmeyin derim bence hemen alıp binmeye başlayın mağlum ilkbahar yaz günleri geldi artık .

sağolun arkadaşlar bws 100 mü suzuki arn 125 mi karar weremedim zor iş :d ama maalesef baktım suzukininde servisi yok offf kütahya köy gibi bi yer bıktım yaaaa

yorum yapacak yok mu offf cygnus Rs almayı düşünüyorum ?
    Gerçekci ol,imkansızı iste.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler