Ya varya süpersiniz. şu saatte koptum gülmekten. bu imamda hep böyle aykırı konular açıp kaçıyo sürekli. alem adam. buluşmalardan birine çağırıp tanışmak lazım. güleriz bol bol.
Ya varya süpersiniz. şu saatte koptum gülmekten. bu imamda hep böyle aykırı konular açıp kaçıyo sürekli. alem adam. buluşmalardan birine çağırıp tanışmak lazım. güleriz bol bol.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
imam bayıldı mı? karnı yarıkmı ?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
denilen o ki imamın cıbır 125i varmış ve motorun gücü yetmediği zaman iman gücüne bağlayıp 250yle solluyomuş araçları
valla gül gül yanaklarım agrıdı yaa..
imamda ne imammış ha bu herif yakında motogp yede katılmak ister..
ayrıca bu herifin yazıp yazıp kaçması bi garip geldi avatar yok foto yok bilen biri şunun ip adresini arastırsın içimizden biri imam nickiyle kandırıyo olmasın.
totoş taşınır toto taşınır toto taşınır kucaklanır istediğiniz yere götürülür toto hamalı haydee hamal lazımmı abiler..
Hocam iki teker kesmedimi tek tekeri napıcan.? Boşver. Gerçi diğer tarafı nasıl olsa sağlama aldım gitsemde yerim garanti diyorsan orasını bilemem
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
namaz abdest adamı yolda gomaz arkadaşlar !
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
namaz abdest değil kafiyeyi bozuyosun öyle, abdest namaz dicektin önemli bir detay
acemiyim daha abi ya, imamda bize bişiler öğretmiyoki soruyo soruyo cvbı almadan kaçıyor
5 vitesle zor
Sen git bi moto tamircisine usta sen buna 2 takviye bi de geri vites ekle de bak o zaman daha kolay ön kaldırırsın
Bu arada koca forumla dalga geçiyon ya helal olsun
olurmu len öle sey forumda dalganın ne işi var okyanusmu burası dalga denizlerdee fadılllll
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Yok yahuu sizdee
İmam hiç motordan anlamaz mı ya böyle sorularla bizi yiyo o
Hatta örnek THE İMAM Motorculuk imamların geninde var
yönetimden bu topic'in konu dışına taşınmasını talep ediyorum
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
çapırcıdan imam mı olur abe sende ya imam dediğin çöllerin adamı olmalı, vurdumu kamçıyı araistanda olmalı
bu arada o imam filmini izledim çok komık ve düşündürücüde....
abi tek teker caizmidir yoksa iki tekermı caizdir ben anlamadım sormak lazım bide cunupken vites attırma olayı var.
cennete biranevvel gitmek için iyi bir yol hojaaamm haha
motorun çok güçlüyse öne çok yatma debriyaja bas gaza asıl debriyajı hızlı çek, motor gücü düşüklüğüne göre arkaaya doğru yaslan, yada debriyaj gaz yaaprken gidondanda yardım al'da böle işler teoriğe bakmaz pratiğe bakar, o pratiktede dikkat ediceğin şeyler böyle 2-3 kelimelik şeyler diil =)
ekliyim gerçektren merak edenler oluyor, onlara yazdım, yoksa allah korkusundan hoca için yazmadım =)) p
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
arkadaşlar aslında kendısı imam değil babası imam ama herkez imam diyo lakap gibi bişi................ bizim sınıftada bi imamin oğlu vardı din derslerınde benden kopya cekerıdi
ya imam bi cevap yazsana be kardeşim.nere gidion ya?
Orgazma Dudak Büktürür
ula adamı ürkütmüşsünüz imam gaçmış neyse madem sormuş bizde nacizane fikirlerimizden birini verelim
imam efendi bulunduğun yerde lastikçi vardır oto lastikcisi oraya gidiyorsun hidrolik krikoyu alıyorsun dayıyorsun motorun ön tekerinin altına motoru çalıştırıyorsun 5 vitese atıyorsun sonra krikonun koluna sürekli basıyorsun gördünmü bak ne kadar kolaymış 5 vitesde tek tekere kaldırmak bunu goldwingle deneme arkası sürter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)