motorumu büyütmek istiyorum
Reklamlar
-
benim 150cc jinlun motorum var artık bana ufak gelıyor daha hızlı bişey almak istiyorum ama motorumuda cok seviyorum motorunu degiştirip 650cc motor takabilirmiyim üstüne tabiki kasasında da biraz oynamalar yapıp modifiye olurmu acaba hani discovery kanalında yaptıkları gibi istanbulda böyle işler yapan servisler varmı acaba bu konuda yardım bekliyorum ve bu işler bana kaça malolur
Reklamlar
-
Bence hiç iyi fikir değil.Hani fazla anlayan hatta hiç anlamayan biri gibiyim fakat 150cc'lik bir cihazı 650 yapamazsınız bence.Valla teknik olarak açıklayacak arkadaş çıkacaktır ama yok yaa imkansız gibi sanki
-
bencede olmaz .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
o kadar cc ye yazık olur valla her seyiyle beraber tam bi makina almaya calıs bence...
-
şase giderken 1000 parça olur kaldırmaz diyorum
-
tahminim dogruysa 250 cc yapabilirsin cunki aynı kasada 250 cc olanı var zaten daha buyuk bişiy istiyosan işini şansa bırakma git en güzelinden bir intruder 600 falan al on numara motor
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
-
Satmadan bir yenisini almak sanırım daha mantıklı olur
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
evet haklısınız bende biraz araştırdım motoru buyutmek yerine sadece üzerinde oynamalar yapacam servisimde bana bu konuda yardımcı olacak mesala gidonu degiştirecem ön amartisorleri uzatacam eksozu degiştirecem yapınca resmini sizlerle paylaşacam
-
sbi naaaptın yaa 650 cc püüüüff
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
Makinayı büyütmek yerine ufak oynamalar daha iyi olur
-
bence bol bol gübre ve su ver o güneşte güzel güzel büyüyecektir..
-
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
iyi sula ki büyüsün usta..
-
imacosfx adlı üyeden alıntı
iyi sula ki büyüsün usta..
ne suluyorsun kardeş tarlamı
abi senin makina 650 cc yi kaldırmaz evethaklısın 150 cc biraz kullandıktan sonra bayıyor en iyisi servislere danış 250 cc olabilir belki ama onuda ayarlayacak iyibir usta gerekli
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
-
valla o zaman buna dokunmadan yeni birşey almak daha ideal bir çözüm gibi bence. ama seçim senin..
-
-
Resmi işlemleri de unutma motor büyültürken; 650cc mantıklı değilde hani aynı kasada 250cc var deniyor. En azından 250cc yapacaksan ruhsata işleteceksin, Allah bilir proje istiyecekler, canından bezeceksin, vs...
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
bence bol bol gübre ve su ver o güneşte güzel güzel büyüyecektir..
senin daha önce gübre ve suyla büyüttügün motorun var galba
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Resmi işlemleri de unutma motor büyültürken; 650cc mantıklı değilde hani aynı kasada 250cc var deniyor. En azından 250cc yapacaksan ruhsata işleteceksin, Allah bilir proje istiyecekler, canından bezeceksin, vs...
evet haklısın ilgin için teşekkürler
-
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler