Motosikletinizi nereye bırakıyor nerede saklıyorsunuz??
Reklamlar
-
Özellikle İstanbul'daki arkadaşlar için soruyorum.Motorunuzu nereye koyuyorsunuz?Apartman içine mi sokuyorsunuz, garajınız mı var?Üzerine branda örtüp kilitleyip kapı önünde mi bırakıyorsunuz?
Motosiklet sahibi herkesin garajı olduğunu sanmıyorum bu yüzden soruyorum.Kimler motorlarını dışarıda bırakıyorlar??
Reklamlar
-
ben askeri lojmanda oturuyorum.lojmanların önünde üstü kapalı bi kamelya var oraya koyuyorum.lojman olduğu için ekstra kilit veya bıranda örtmüyorum
-
bizim oturdugumuz apartman garaj gibi tır girer içeri apartmana birakiyom çoluk çocuk kurcalamasin diye brandayla örterim
-
Seninkinden de çalabilirlerse biz hiç motor almayalım abi
-
benim kapalı bi yerim yok. kaldırıma bırakıyorm. parmaklıklara bağlıyorum bi halat kilitle bi de zincirle. üstünü de kapatıyorum gören bişey sanmasın diye.
küçükyalı çağrı market sokağındayım görürsenz bi klakson çalın
-
kapali garaj'da sakliyorm mecburuyetten
-
-
saklama konusunda eskisine oranla şanslıyım. asıl bize ait olan ev zeytinburnunda orada kalırken apartman önünde elektrik direğine bağlıyordum, ilk hafta sonunda çelik kilit kablosunun kesilmeye çalışılmış olduğunu gördüm. apartmana koydum. apartman sakinleri ık mık dedi umursamadım sonra baktım ki şerefsizler tek tek aynaları kırmaya başlamışlar.
neyse, taşındım şimdi garaj da var, ev önü güvenlik görevlisi de. onun önüne koyuyorum anahtarlar üstünde bile bıraksam hiç bişey olmuyor. işyerine gittiğimde de disk kilit ve alarmını takıp kapı önüne koyuyorum.
-
Sj's adlı üyeden alıntı
saklama konusunda eskisine oranla şanslıyım. asıl bize ait olan ev zeytinburnunda orada kalırken apartman önünde elektrik direğine bağlıyordum, ilk hafta sonunda çelik kilit kablosunun kesilmeye çalışılmış olduğunu gördüm. apartmana koydum. apartman sakinleri ık mık dedi umursamadım sonra baktım ki şerefsizler tek tek aynaları kırmaya başlamışlar.
neyse, taşındım şimdi garaj da var, ev önü güvenlik görevlisi de. onun önüne koyuyorum anahtarlar üstünde bile bıraksam hiç bişey olmuyor. işyerine gittiğimde de disk kilit ve alarmını takıp kapı önüne koyuyorum.
Hocam çok şanslısın vallaAllah herkese motordan önce onu güvenle saklayabileceği bir yer versin
-
mhyen adlı üyeden alıntı
Ben de aldığımda seninki gibi yapmayı düşünüyorum.Evimin hatta birinci kattaki odamın tam ön penceresinde sokak lambası ve apartmanın demirleri var.Oraya bağlamayı düşünüyorum.İki tane kilit, alarmlı disk kilidi, alarm ve üzerini branda ile örtükten sonra çalınması çok kolay olmaz sanırım değil mi?
(Not: Hırsıza kilit dayanmaz demeyin arkadaşlar gözünüzü seveyim
Geçen sene motor alacaktım sırf çalınır diye alamadım
Artık taketti
)
valla kilitleri de parçalayabiliyorlar aman derim.. apartman da sakinlerini tanıyorsanız güzel bir fikir. ama dediğim gibi apartmanınızda hayvan ya da şerefsizler de varsa orası da sakıncalı olabilir. en temizi yakınınızda ya da sokağınızda otopark varsa günlüğü 3-4 ytlye anlaşabilirsiniz mutlaka.
mhyen adlı üyeden alıntı
Hocam çok şanslısın valla
Allah herkese motordan önce onu güvenle saklayabileceği bir yer versin
sağolasın, amin, amin
(yirmibej kalekter - ya sadece gülücük yapmak istiyosam nolcak forum efendi? ben belki kuul biriyim sessiz ve sakin gülüşler atarak foruma katılmak istiyorum? delirticek bu yirmibeş karakter beni)
-
Sj's adlı üyeden alıntı
valla kilitleri de parçalayabiliyorlar aman derim.. apartman da sakinlerini tanıyorsan güzel bir fikir. ama dediğim gibi apartmanınızda hayvan ya da şerefsizler de varsa orası da sakıncalı olabilir. en temizi yakınınızda ya da sokağınızda otopark varsa günlüğü 3-4 ytlye anlaşabilirsiniz mutlaka.
Apartman fikri aslında benim için daha iyi.Apartmanımızda sadece ev sahibimiz ve biz oturuyoruz 3 katlı başka oturan yok.Fakat sorun şu ki.Apartmanın dıştaki demir kapısının olduğu yer kaldırımdan biraz yüksekte ve dar.Oralardan her sabah akşam motor çıkarılıp indirilir mi denemek lazım.Evimin hemen kapısının önünde sucu var.Bunlarda da 2-3 motor var.Her gece depoya koyup kapıyı kilitliyorlar.Eğerki adama durumumu anlatabilirsem buraya da koyabilirim en azından geceleri ama yine de ben kendimi en kötüsüne hazırlıyorum
-
Oturduğum apartmanın arka girişinde eskiden kömürlük olarak kullanılan düz ayak bi bölüm var. Kapısı kilitlenebiliyor. Oraya bırakıyorum. Arabayla önünü kapatmasınlar diye de kendi aracımı park ediyorum.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Sj's adlı üyeden alıntı
sağolasın, amin, amin
(yirmibej kalekter - ya sadece gülücük yapmak istiyosam nolcak forum efendi? ben belki kuul biriyim sessiz ve sakin gülüşler atarak foruma katılmak istiyorum? delirticek bu yirmibeş karakter beni)
Boşver abi Allah'ından bulsun de
Bu arada senin motora da bitiyorum.Güle güle kullan
-
apartmanın içine sokuyorum kimse bir şey diyemiyor yönetici benim
-
evde garaj var, arabayla birlikte koyun koyuna yatıyolar biraz sıkışık oluyo ama idare etsin artık kerata. iş yerindede arka tarafa bırakıyorum. bıraktığım yere çıkarmam iki kişiyle ve zar zor oluyo. gün içindede başında bulunan oluyo genelde zaten bende ara ara gidip bakıyorum. bi branda ayarlayamadım , şimdilik muşamba örtüyorum ve sağını solunu bantlayıp açılmasını önlüyorum. bi kilit almam lazım ama üşengençlik işte, daha almadım. onuda ayarladımmı içim daha rahat edecek. istanbulda park yeri sorunu büyük, heleki motor bırakmak daha bi karın ağrısı. çalınması kolay ve çoluk çocuk kurcaladımı düşmesi kolay oluyo. güvenli yeri olmayanlara allah yardım etsin, sabır versin:(
-
garaja bırakıyorum.. kilit bile takmadan çoğu zaman
-
Kapalı otoparka koyuyorum brandam var onuda ortuyorum ustune. Aylık 40 ytl kapalı otoparka bayılıyorum.Ama mecbur benim motor hayatda kapıya konmaz sokakda ben yatarım motorumu sokakda bırakmam.
-
-
-
işyerinde arkadaşlarımdan birinin arkadaşının r1'i var apartmanın önünde doğru düzgün yer yok çok da sakat yerde, otopark da çok uzak. ama nerede nasıl hallediyor bilmiyoruz bir anda motoruyla bitiveriyor her gün, "nereye koyuyosun sen bunu allaşkına?" diyoruz "uzaya koyuyorum" diyor, adı da "uzaydan gelen motor" oldu zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)