Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Motosikletinizi nereye bırakıyor nerede saklıyorsunuz??

REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Özellikle İstanbul'daki arkadaşlar için soruyorum.Motorunuzu nereye koyuyorsunuz?Apartman içine mi sokuyorsunuz, garajınız mı var?Üzerine branda örtüp kilitleyip kapı önünde mi bırakıyorsunuz?
    Motosiklet sahibi herkesin garajı olduğunu sanmıyorum bu yüzden soruyorum.Kimler motorlarını dışarıda bırakıyorlar??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    tokat istanbul bingöl denizli mardin ordu van
    Motosikleti
    regalraptor 250e-9
    ben askeri lojmanda oturuyorum.lojmanların önünde üstü kapalı bi kamelya var oraya koyuyorum.lojman olduğu için ekstra kilit veya bıranda örtmüyorum

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    bizim oturdugumuz apartman garaj gibi tır girer içeri apartmana birakiyom çoluk çocuk kurcalamasin diye brandayla örterim

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Seninkinden de çalabilirlerse biz hiç motor almayalım abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    benim kapalı bi yerim yok. kaldırıma bırakıyorm. parmaklıklara bağlıyorum bi halat kilitle bi de zincirle. üstünü de kapatıyorum gören bişey sanmasın diye.
    küçükyalı çağrı market sokağındayım görürsenz bi klakson çalın

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    kapali garaj'da sakliyorm mecburuyetten
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kapali garaj'da sakliyorm mecburuyetten
    Senin orada saklaman şart zaten Ben daha hayatımda senin motordan bir ya da bilemedin iki kere görmüşümdür.Ki senin motorun yanından geçen en az bi 10 dakika aval aval bakar

Alıntı HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim kapalı bi yerim yok. kaldırıma bırakıyorm. parmaklıklara bağlıyorum bi halat kilitle bi de zincirle. üstünü de kapatıyorum gören bişey sanmasın diye.
    küçükyalı çağrı market sokağındayım görürsenz bi klakson çalın
    Ben de aldığımda seninki gibi yapmayı düşünüyorum.Evimin hatta birinci kattaki odamın tam ön penceresinde sokak lambası ve apartmanın demirleri var.Oraya bağlamayı düşünüyorum.İki tane kilit, alarmlı disk kilidi, alarm ve üzerini branda ile örtükten sonra çalınması çok kolay olmaz sanırım değil mi?
    (Not: Hırsıza kilit dayanmaz demeyin arkadaşlar gözünüzü seveyim Geçen sene motor alacaktım sırf çalınır diye alamadımArtık taketti)

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    saklama konusunda eskisine oranla şanslıyım. asıl bize ait olan ev zeytinburnunda orada kalırken apartman önünde elektrik direğine bağlıyordum, ilk hafta sonunda çelik kilit kablosunun kesilmeye çalışılmış olduğunu gördüm. apartmana koydum. apartman sakinleri ık mık dedi umursamadım sonra baktım ki şerefsizler tek tek aynaları kırmaya başlamışlar.

neyse, taşındım şimdi garaj da var, ev önü güvenlik görevlisi de. onun önüne koyuyorum anahtarlar üstünde bile bıraksam hiç bişey olmuyor. işyerine gittiğimde de disk kilit ve alarmını takıp kapı önüne koyuyorum.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saklama konusunda eskisine oranla şanslıyım. asıl bize ait olan ev zeytinburnunda orada kalırken apartman önünde elektrik direğine bağlıyordum, ilk hafta sonunda çelik kilit kablosunun kesilmeye çalışılmış olduğunu gördüm. apartmana koydum. apartman sakinleri ık mık dedi umursamadım sonra baktım ki şerefsizler tek tek aynaları kırmaya başlamışlar.

neyse, taşındım şimdi garaj da var, ev önü güvenlik görevlisi de. onun önüne koyuyorum anahtarlar üstünde bile bıraksam hiç bişey olmuyor. işyerine gittiğimde de disk kilit ve alarmını takıp kapı önüne koyuyorum.
    Hocam çok şanslısın vallaAllah herkese motordan önce onu güvenle saklayabileceği bir yer versin

Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de aldığımda seninki gibi yapmayı düşünüyorum.Evimin hatta birinci kattaki odamın tam ön penceresinde sokak lambası ve apartmanın demirleri var.Oraya bağlamayı düşünüyorum.İki tane kilit, alarmlı disk kilidi, alarm ve üzerini branda ile örtükten sonra çalınması çok kolay olmaz sanırım değil mi?
    (Not: Hırsıza kilit dayanmaz demeyin arkadaşlar gözünüzü seveyim Geçen sene motor alacaktım sırf çalınır diye alamadımArtık taketti)
    valla kilitleri de parçalayabiliyorlar aman derim.. apartman da sakinlerini tanıyorsanız güzel bir fikir. ama dediğim gibi apartmanınızda hayvan ya da şerefsizler de varsa orası da sakıncalı olabilir. en temizi yakınınızda ya da sokağınızda otopark varsa günlüğü 3-4 ytlye anlaşabilirsiniz mutlaka.

Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam çok şanslısın vallaAllah herkese motordan önce onu güvenle saklayabileceği bir yer versin
    sağolasın, amin, amin

(yirmibej kalekter - ya sadece gülücük yapmak istiyosam nolcak forum efendi? ben belki kuul biriyim sessiz ve sakin gülüşler atarak foruma katılmak istiyorum? delirticek bu yirmibeş karakter beni)

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    valla kilitleri de parçalayabiliyorlar aman derim.. apartman da sakinlerini tanıyorsan güzel bir fikir. ama dediğim gibi apartmanınızda hayvan ya da şerefsizler de varsa orası da sakıncalı olabilir. en temizi yakınınızda ya da sokağınızda otopark varsa günlüğü 3-4 ytlye anlaşabilirsiniz mutlaka.
    Apartman fikri aslında benim için daha iyi.Apartmanımızda sadece ev sahibimiz ve biz oturuyoruz 3 katlı başka oturan yok.Fakat sorun şu ki.Apartmanın dıştaki demir kapısının olduğu yer kaldırımdan biraz yüksekte ve dar.Oralardan her sabah akşam motor çıkarılıp indirilir mi denemek lazım.Evimin hemen kapısının önünde sucu var.Bunlarda da 2-3 motor var.Her gece depoya koyup kapıyı kilitliyorlar.Eğerki adama durumumu anlatabilirsem buraya da koyabilirim en azından geceleri ama yine de ben kendimi en kötüsüne hazırlıyorum

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Oturduğum apartmanın arka girişinde eskiden kömürlük olarak kullanılan düz ayak bi bölüm var. Kapısı kilitlenebiliyor. Oraya bırakıyorum. Arabayla önünü kapatmasınlar diye de kendi aracımı park ediyorum.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Motosikleti
    Honda CBR 250R

sağolasın, amin, amin

(yirmibej kalekter - ya sadece gülücük yapmak istiyosam nolcak forum efendi? ben belki kuul biriyim sessiz ve sakin gülüşler atarak foruma katılmak istiyorum? delirticek bu yirmibeş karakter beni)
    Boşver abi Allah'ından bulsun de
    Bu arada senin motora da bitiyorum.Güle güle kullan

hgunarbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650
    apartmanın içine sokuyorum kimse bir şey diyemiyor yönetici benim

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    evde garaj var, arabayla birlikte koyun koyuna yatıyolar biraz sıkışık oluyo ama idare etsin artık kerata. iş yerindede arka tarafa bırakıyorum. bıraktığım yere çıkarmam iki kişiyle ve zar zor oluyo. gün içindede başında bulunan oluyo genelde zaten bende ara ara gidip bakıyorum. bi branda ayarlayamadım , şimdilik muşamba örtüyorum ve sağını solunu bantlayıp açılmasını önlüyorum. bi kilit almam lazım ama üşengençlik işte, daha almadım. onuda ayarladımmı içim daha rahat edecek. istanbulda park yeri sorunu büyük, heleki motor bırakmak daha bi karın ağrısı. çalınması kolay ve çoluk çocuk kurcaladımı düşmesi kolay oluyo. güvenli yeri olmayanlara allah yardım etsin, sabır versin:(

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    garaja bırakıyorum.. kilit bile takmadan çoğu zaman

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Kapalı otoparka koyuyorum brandam var onuda ortuyorum ustune. Aylık 40 ytl kapalı otoparka bayılıyorum.Ama mecbur benim motor hayatda kapıya konmaz sokakda ben yatarım motorumu sokakda bırakmam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    (Not: Hırsıza kilit dayanmaz demeyin arkadaşlar gözünüzü seveyim Geçen sene motor alacaktım sırf çalınır diye alamadımArtık taketti)[/QUOTE]

ben giriş katta oturuyorum. otuduğum yerle motorum arasında 9 metre fln var.
    güzelce kilitledim. üstnü de örttüm gayet de güzel duruyo. açık olsa görcek biri laa bu neymiş böyle .. fln diycek daha sakat. başka şansım olmadığı için böyle yaptım ben.

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    İki apartmanın bulunduğu, otopark girişinin kumandalı olduğu bir sitede oturuyorum. Motoru apartman görevlisinin salon camının hemen önündeki bahçe yoluna parkediyorum. Oradaki yenidünya ağacına bulabildiğim en kalın zincir ve disk kilidi ile bağlayarak bırakıyorum. Birkaç gün binmeyeceksem veya hava yağmurluysa branda ile örtüyorum. Bir aralar her gün örterdim ama branda temas ettiği yerleri zımparalıyor, artık sadece mecbur kaldığımda örtüyorum.

4-5 yıldır herhangi bir vukuat olmadı. Motorda alarm yok, ama immobilizer var. Tabii bir de direksiyon kilidi..

Üç boyoz bir kola

işyerinde arkadaşlarımdan birinin arkadaşının r1'i var apartmanın önünde doğru düzgün yer yok çok da sakat yerde, otopark da çok uzak. ama nerede nasıl hallediyor bilmiyoruz bir anda motoruyla bitiveriyor her gün, "nereye koyuyosun sen bunu allaşkına?" diyoruz "uzaya koyuyorum" diyor, adı da "uzaydan gelen motor" oldu zaten

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)