kapalı garaj var, süper, tavsiye ederim =P
kapalı garaj var, süper, tavsiye ederim =P
allaha şükür bi yere koyuyorum işde
konu hortlamış :D bende yazayım bari :D penceremin önüne kitliyordum 2 defa benzinimi çaldılar bende bahce duvarımı kırıp kapı yaptırdım bahçeye koyuyorum yanınada pitbullumu baglıyorum :D sabah bı foto çeker atarım köpeğimle motorumu
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
ben de iş yerinde bırakıcam gibi, ya da arkadaşın evinin kapalı otoparkına...arabaya yine muhaç olucaz gibime geliyo...
Evimin önünde otopark var, aylık 30 liraya park ediyorum.Fakat akşam 10'dan sonra kapanıyor
ANGARAJ
Apartmanın girişinde tam benim motosikletin sığacağı kadar bi yer var nerdiven altı bide çıkma kapı taktım misss.İstanbul gibi bir yerde dışarda bırakmak cesaret ister.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
bi resim atamadım yahu imageshack a attım kaydol dio giriom e posta 1 saattr doluyo halbukı daha önce atmıştım
Sırf güvenlik için 2 tane motorum var biri cub balkonun altında kilitli öteki kah eşin dostun dükkanında yada işyerinde güvenlik kamerası altında kilitli duruyo lazım olduğu zaman cuba binip diğeri nerdeyse çıkarıp geziyorum sonra tekrar aldığım yere koyup cubla eve geliyorum
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Biz söyle düşündük arkadaslarla Arkadaslar 4 kişi dükkan kiraladılar cok büyük deil 4-5 motor alır Aylık 170 sanırım dükkan kirası Kişi bası 42.5 Lira geliyor 4 kişi Eger bende alırsam onların oraya koyucam 34 gelicek kişi bası Anahtarları bizde olucagından sorun olmaz Girip cıkmada
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ben dukkana koyuyorum 60 cm yer altında yoldan . baya geniş ve buyuk bir yer =) dukkan azcuk pis cıkmıs ama 6 ayda bır temizliyorum suan pırıl pırıl :D:d
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Bende kendi dükkanına koyuyorum..
Site olduğu için güvenlik de var kamerada dükkanda alarm da var....
Valla havuz kenarına koyuyorum ilk seferinde herkes kaldır dedi oy topladılar ama yemedi oy vermemiş kimse yırttık. 2 Güvenlik var göya güven vermiyor ayrı kamera çok var kilit bide kedicik var motordan ayrılmayan
www.erkakurye.com
http://imageshack.us/photo/my-images...emotur002.jpg/
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
attım yüklendimi ya çok beceriksizim :D
bizim evin yanında pide salonu var motosikleri gece içeri koyuyorlar benım motoruda içeri atıp sabah çıkarıyorlar kendi motorlarıyla birlikte rahat oluyor.
[B][COLOR="#800080"]]nice-design.berk@hotmail.com
Her türlü web sitesi yapılır[/COLOR][/B]
bugun itibariyle bende motorumu almış biri olarak cvp verebilirim :D:D:D::D
daha teslim almadım kısmetse yarına ama alınca binanın sıgnagına koymayı düşünüorum :D:D
motorun yan ayaklığını tasma sanmışım pardon uykusuzluktan galiba
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)