sayın pek kıymetli olmayan hırsızlar buyrun gelin evime...çalın motorumu...
hatta şuanda ve kasım ayına kadarda dışarda kalacak...kilit milit yok...
adres vereyim mi...hatta eve girerseniz daha kıymetli şeylerde var...
evet konu tehlikeli ama kimse farkında değil çogu kişinin motoru çalınıyor ansızın iz bırakılmadan neden acaba motosiklet hırsızları bu forum sitelerine üye oluyorlar ve bizim gibi iletişim kuruyorlar buradan sonra böyle kendi işlerine yarayacak başlıkları takibe alıp senin benim mesajlarımı not alıp motosikletleri çalmaya koyuluyorlar,
sonra bir bakmış arkadaş buraya yazdıgı mesajı alıntı yapıp aaa beni motorum çalındı diyebiliyor.
arkadaş kim neeye bırakıyorsa bırakıyor
soru çok yanlış çokk.
el bombasının pimini kendi elinizle çekiyorsunuz ama haberiniz yok.
özellikle istanbullu arkadaşlara diyorum...
98 Beygir.....
Konu önemli ama bu kadar ayan beyan kim nasıl koruyorsa yazmış . Çalınacak olduktan sonra istediğiniz kadar koruyun. Adamlar çelik kapıyı açıp evi soyuyorlar dışarda orda burda duran motoru mu çalamayacak. Motor hırsızlığı bana pek mantıklı gelmiyor. Hem çok riskli hem değeri düşük, pahalı motor çalınsa kime satacak, parçalayıp satsan para etmez. Şehir içinde hiç beklenmedik yerlerde polis kontrolleri var. Sahibi çalındı deyip üstüne bir bardak su mu içecek, peşine düşer elbette gider çalanı bulur öldürür, burası Türkiye. Tamam ben de saçmaladım ama çok kafaya takıp paranoya yapmaya gerek yok, sağlam kilitleme ve kamufle yöntemleri yeterli bence.
zaten bu konuda hırsıza yol göstermek gibi olmuş
aman diyim pahalı motoru olanlar bir daha düşünsün yazarken
zaten konu eskiymiş yeni gördüm
Sinek vızıltısına uyanırım, yarı otomatik av tüfeği dolu ve atışa hazır durumdadır her daim.. Konuyu okuyan art niyetlilere duyrulur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)