ailemin evinde kendi garajımıza koyuyorum ama burda apartmana koyuyorum dışarı bırakmak çok tehlikeli geçen pazar bi arkadaşın motoru çalındı :(
ailemin evinde kendi garajımıza koyuyorum ama burda apartmana koyuyorum dışarı bırakmak çok tehlikeli geçen pazar bi arkadaşın motoru çalındı :(
gece görüşlü kameranın önüne koyuyom. Veya kulübemin yanına alıyom içeri. Malum gece bekçısıyim
Sitede oturuyoruz pek güvenlik yok ama evin önüne çekiyorum direk 2 motoru da. Karşımda kamera var o kadar.
Hatta bi gün anahtarları üzerinde unutmuşum gene bi şey olmadı.
2 PCX bi tane de yine apartmandan birinin zn150 var. 1-2 gün kullanmıycaksam apartman kapısınnın önüne çıkartıyorum. Ama her gün günde 3-4 kez kullandığım için hazırda durması gerekiyor maalesef.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
hemen yan binada amcam oturuyor giriş katta. daha güvenli diye orayı seçtim.
bahçesi demir sürgülü kapıyla kapalı geceleri hep kapalı durur. ki zaten açılınca baya ses çıkar. bahçeye iki araba bırakıyorlar kapıya doğru. başka araba girmesine imkan yok yani kamyona atıp götürme imkanı yok kimsenin
amcam giriş katta oturuyor mutfakla salonun camı L şeklinde birbirlerine bakıyor balkon ve üstte. çekiyorum oraya motoru arka tekerden motosiklet halatıyla bağlıyorum. öne disk kilidi takıyorum. ön maşadan pencerenin camına zincirle bağlıyorum. ön jantın yere basan yerine doğru kısa kalın bir zincir kilitliyorum bide direksiyon kilidi var oohh mis. için rahat oluyo vallahi
motorumu garaja veya gidersem bi yerlere otoparka bırakıyorum en fazla günlük 2 lira veriyorum
Babam apartman yöneticisi apartmanın sığınağına koyuyorum kimse çıt ses çıkaramıyor
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:27 ----------
karşıya koyuyorum .....
ben şehir dışında olsamda orada duruyor....
Valla bizim ev 2 katlı kendimizin ev bahçeside var bahçeye koyuyorum ve sadece anahtarı üstüden alıyorum başka birşey yapmıyorum zaten evde köpekte var bence köpek çok iyi bir bekçi
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
ben akşama kadar boş vakitlerimde biniyorum. sonra kapalı otoparka koyuyorum . kapalı otopark işyerinin altında. sitede oturdugumuzdan eve pek götürmüyorum. sitede coluk cocuk kaynıo. bi keresinde bundan önceki motorum bi tane çinli kuba vardı. bi aksam bıraktım siteye sabah işe gidecem. motorun vitesiyle oynanmıs sinyalleriyle oynanmıs, far düğmesiyle oynanmıs. Neyse kapalı otoparka koyuyorum ancak dediğim gibi işyerinin orda oldugu için otopark oraya bırakıyorum. eve getirmiyom. tek sorun ev ile işyerinin arasının uzak olması. yaklasık 30 dk. lık yol.
bu arada o kadar kşi apartmana koyuyo, yok otoparka koyuyo, dükkanla anlasıp koyan var. ancak petrole koyan niye yok onu anlamadım ??
bide bzim evin burda kurtarıcı var. hani kazalı araba hacizli araba faln getiriolar. diyorum ki orayla bi konussam para konusunu faln aradabi oraya mı getirsem ? kurtarıcı ile evin arası 30m. kadar bşi. orda 7/24 bekci var. sizce güvenli olur mu kurtarıcıya motosiklet koymak ?
yada evin hemen önünde petrol var. oarayı mı koysam sizce ?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
evin alt katinda bos dukkan var orada birakirim hep daha yagmur suyu gormedi 2 senelik motor. ( belki bi kac damla gormustur nazarlik )
bahçeme bırakıyorum sabaha kadar 2 pittbul nöbet tutuyor başında
İstanbulda bahçeye koyuyodum, bağladığım kilidin tornavidayla 1 saniyede açılabilecek hale gelmiş olduğunu yani bozulduğu fark edene kadar 4 ay kadar kilitsiz bırakmışım, arada bir de anahtarı üzerinde unuturdum 4-5 kere oldu galiba, hiç kurcalayan olmadı, pek tutulmayan bir çinli motor sahibi olmanın faydaları
Ninja 250r bakmaya gittim adam garajın kapsını ble kilitlemiyor kapıyı çekip bırakıyor motosikletin anahtarıda yedeğiyle birlikte kontakta duruyodu ee yuh dedim hırsızlar boşa çalmıyor böylelerin motorlarını plakasınıda bilmiyordu heves uğruna almış ..
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
karakol içine koyuyom
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)