ben apartmanın garajı var kapalı oraya koyuyorum hiç bir güvenlik önlemi almıorum üstelik kaskımı motor üzerinde bırakıyorum çünkü bizim garaj kışla gibi tel örgüler dik keskin demirler çift kilitler vs vs..
ben apartmanın garajı var kapalı oraya koyuyorum hiç bir güvenlik önlemi almıorum üstelik kaskımı motor üzerinde bırakıyorum çünkü bizim garaj kışla gibi tel örgüler dik keskin demirler çift kilitler vs vs..
devlet sırrı söyleyemem
hırsız bile siteye girebilir
arkadaşın babasının otoparkı war oraya bırakıyorum
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
3 kişinin motorlarının durumu şöyle.
Benim ve selimin motoru salonda
Baranın motoru yatak odasında
Ben de şanslılardanım sanırım, evim bir büyükelçilik binası ile yan yana. Elçilik kapısındaki polis kulübesinde 24 saat nöbet tutan polis kardeşler, hem elçiliği hem de bir nevi benim motoru korumuş oluyor yani sağolsunlar. Hırsızlar için bundan iyi caydırıcılık olamaz her halde. Benim sıpanın çalınma tehlikesi herkesden çok üstelik, kucaklayıp götürürler valla
Bu arada resim de çektim.Şimdi size resimlerle soruyorum.Cbr 125 aldığımda her sabah ve akşam buralardan indirip çıkarabilir miyim tek?1.76/56 kiloyum.Kiloma göre ağır şeyleri kaldıracak güçteyim
Bizim kaldırımın eni sadece bu kadarKaldırım da yüksek yani hönk diye çıkartma imkanım olmaz heralde.Aracın biraz ilerisinde kaldırım rampası var oradan kolayca giriyor da...
Burası da indireceğim tek basamak.Malesef sağdaki kapı da fazla açılmıyor pek faydası yok.Tabi buna eğerki her zaman indirip çıkaracağımı bilsem takoz yaptıracağım.
Eğerki bu iş pek olmazsa burası da motoru koyacağım tek yer.Alarmıydı, disk kilidiydi, kaliteli zinciriydi, brandası derken herşeyini takıp, direk ve demir arasına bağlayıp buraya bırakacağım artık ...
Odamdan da aynen bu şekilde görüyor olucam.Hatta sesleri duymak için gece cam açık bile yatarım
Motor tecrübem sıfır.Güvenli sürüş eğitimi aldıktan sonra bir canavarın başına çıkmayı düşünüyorum ama İstanbul trafiğinden korkmuyorum şu çalınma ihtimalinden korktuğum kadar.İnşallah hayırlısı olur
Hayırlısı olsun.Bir an önce kavuşursun cbr ına inşallah
O basamaktan içeriye çok rahat alırsın cbr ı ben 3 basamaklı apartman merdiveninden çıkarıyordum.Baya güçlendiriyor hem insanıAma artık üşeniyorum.Evin önünde kilitli duruyo.Zaten apartmandakiler bebek arabasıyla dolduruyo içeriyi
öyle bir sorunum yok.......
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
arkadaşlar benimde bırakacak yer sorunum var. İzmir karşıyaka da oturuyorum. Eve yakın açık otopark var aylık 40 ytl istiyor. Bana hem pahalı geldi. Hemde açık otopark istemiyorum. Karşıyaka da oturan arkadaşım varsa nereye bıraktığını söyleyebilir mi?
Kapalı otopark varsa en mantıklı çözümü o gerisi boş
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
250cc ve 250cc üzeri motosiklet sahipleri artık saklamanıza gerek kalmadı açık havada hırsızlıklara karşı da kasko yaptırabilirsiniz...
rigel arkadaşım,yazık etme...o yenidünya ağacına yazık etme..bir gün bir kalkarsın motor ve zincir orda duruyor,yenidünya ağacı ortalarda yok..ÇALMIŞLAR :D
ben çok daha zorlu ve yüksek bir yere gv250 soktum çıkarttım, çıkartması 3 kişi 45 dakika sürdü, belim bir hafta ağrıdı, senin orası çocuk oyuncağı yaa, ufak bi kalas at üzerine bin gir çık abi ne kasıyon
şu anda apartmanın çevresinden dolanıp, eğimli bir rampayı çıkıp apartman girişinin tam altına sokuyorum, direksiyonu kilitleyip, normal kilidi takıyorum, bir de zincir aldım mı baya güvenli olur
zaten bulunduğu yerde görünmesi için birinin girişe gelip, kafasını eğip aşağıya bakması lazım ve bizim sokakda çok tenha, dik bir yokuş kenarında olduğu için yaşayanlar haricinde kullanılmıyor
yani güvenlik durumum 10 üzerinden 8 falan, idare eder ..
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
adreside vermişsin bu gece kaldırmak lazım ordan motoru kaldırdıktan sonra döner gelir bi klakson çalarım sana :D
walla ben evin bodrum katına koyuyorum düz ayak bi girişi var rahat yani kapalı alan oldugu için üstünü kapatmama gerek yok :D
işe gidincede kapalı garaj var oraya bırakıyorum ordada sorun yok
yani şuan için çok şanslıyım
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
ewdede istede park sorunumuz yuk..dukkanda masamin yanina kadar aliyorum bazen
bazen gunesde kalmak zorunda oluyor..yarislardaki gibi semsiye ayarlicem gunesde de kalmicek..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
güzel konuymuşş..ben de şimdiye kadar hiç düşünmedim alınca napıcam diye..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)