Arkadaşlar selamlar,
Bekledim lakin kimse bu konuyu bir başlık olarak irdelemedi.Ben açayım konuyu dedim.
Malum , Sinan Sofuoğlu'nu kaybettikten sonra bilmeyen çoğu kişi de öğrendi Türkiye'de motorsporlarının ne şartlarda yapıldığını. Pist şampiyonasının yapıldığı "İzmit Körfez Pisti"nin durumunu boy(mehmet) arkadaşımız geçen yıl fotoğraflarla bildirmişti.Sonuçta değişen bir şey olmadı ve Türkiye'nin en hızlı pilotlarından birini kaybettik.
Çağrım şudur ki, tüm motosiklet sitelerinde ve camiada bu çağrıyı duyurup , TMF'yi pist "yarışılabilir" hale getirilene kadar boykot edelim. Tüm yarışçı arkadaşları da bu konuda ikna etmek gerek elbette ancak sponsorluk anlaşmaları vs bu durumu güçleştirebilir. En kötü ihtimalle konuyu medyaya taşıyalım, aramızda bir çok basın çalışanı var.Aynı yazıyı federasyona maille faksla vs gönderelim. Rahat etmesinler edemesinler.Daha fazla kişi hayatını kaybetmeden , pistte sakatlanmadan bu işi düzeltsinler. Pistin yarışılabilir hale getirilmesi ve yeterince güvenli bir organizasyon olana kadar konuyu çevremize yayalım diye düşünüyorum.