5 mayıs tarihi itibari ile beldeyamada sezona zamla girdi... hadi hayırlısı.... bide kampanya fiyatı sunuyor sözde aldın aldın gülüm alamadın çine devam.............
5 mayıs tarihi itibari ile beldeyamada sezona zamla girdi... hadi hayırlısı.... bide kampanya fiyatı sunuyor sözde aldın aldın gülüm alamadın çine devam.............
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Vay Vay Vay fiyatlara bakınızzzz
Ama kampanya fıyatları eskı fıyatlara yakın bunlara pek bakmamak lazım..
Hasan..
yzf-r125 cok tuzlu ya 250 cc olsa dusunmez alırım ama 125 cc ınsan cabuk sıkılır...
XT125X
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
ohoo zamların maşallahı var.
MT-01 ne olmuş öyle yaa 20.000 YTL ye kadar inen motor 36.000 e çıkmış
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
valla sezona bomba gibi giriyor strateji hep bunlar çok uyanıklar.. yazıklar olsun bu fıyata satanlara
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
9000 ytl yr yzf 125 alıcama 2-3 milyar daha koyar 600f alırım
Harbi yeni sezona bomba gibi giriyolar.. Maşallah .
Türk toplumuna bu fahiş fiyatlarla satış yapan, aynı ürün yurt dışında 1 lirayken bize 5 katı fiyatına satan bu zihniyetleri kınıyorum...!
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
ybr fıyatı sasırtı yıne bızım burda 3.000 ytl'ye plaka falan hepsı dahıl burda neden pahalı anlamadım
ybr 250 kampanyadaymış
arkadaşlar firmaları da çok suçlamamak lazım. 2 sene öncesine kadar %8 olan ötv %22ye çıktığından beri fiyatlarda bir saçmalama mevcut evet. ama tekrar düşene kadar böyle abidik gubidik rakamlara motosiklet almaya devam edeceğiz malesef.
yzf r 125'in avrupa standart fiyatı 2850 euro mesela.. bizde 9000 ytl. ötvyi çıkar, 7000 gibi bir rakama denk geliyor ki gayet iyi normalde.
iyide arkadaşlar bu fiyatlar o kadar uzun zamandır varki.. şimdi niye zam geldi dediniz anlamadım. ben ara sıra bakıyorum sitesine ve yanlış hatırlamıyorsam en az iki aydır böyle fiyatlar..
Şu ybr 250'ye söyledikleri fiyata yazıklar olsun
Bu fiyatlara buyursun satsınlar zaten memlekette kriz var esas krizde temmuz ayında geliyor,bence kampanyayı yaz sonuna kadar uzatsınlar,uzatırlarsa kendileri kazanır.
o ne yaw 9 milyara 125 lik makina mı olur
bu beldeyama ayarı iyice kaybetti
bi ayar yemesi lazım
Ahahah yzf r-125 9.000 ytl iyi satışlar (Beynine limon sıkayım beldeyama).
Bari ybr 250'nin fiyatını 8.250'ye indirmeseydiniz de salak yerine konmuş gibi hissetmeseydik...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)