Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet Park Yerleri Nerede ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    14/12/2004 tarihinde yapılan basın açıklaması aşağıda ,
    İstanbul'un 1000 km yi bulan tüm ana arterlerinde ve kaldırımlarda motosikletler için özel park yerleri yapıalcaktı!!!!
    Nerede Gören Bilen Var mı? !!!!

T.C.
    BAŞBAKANLIK
    GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
    TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU
    TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU 14/12/2004 BASIN AÇIKLAMASI

MOTOSiKLETÇiLERDEN ÖNEMLi BiR ADIM. İSTANBULU'UN TÜM ANA ARTERLERiNDE MOTOSiKLETLERE ÖZEL PARK YERLERi YAPILACAK.

Avrupanın tüm metropollerinde motosiklet yoğun trafiğe alternatif bir çözüm olarak görülüyor ve yerel yönetimlerce destekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığından motosiklet konusunda büyük adım:

İstanbul'un 1000 km yi bulan tüm ana arterlerinde ve kaldırımlarda motosikletler için özel park yerleri yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaştırma Daire başkanı Rafet Erdoğan ile Türkiye Motosiklet federasyonu adına H.O.G başkanı Emrah Soyuer 14 Aralık günü yaptıkları görüşmede bu konuda tamamen mutabık kaldılar.

Pilot Bölge Bağdat caddesi: Bağdat caddesinde tarafların bir araya gelmesi ile bu uygulama hemen başlatılacak ve 2005 yılı içinde tüm İstanbul ana arterlerine yaygınlaştırılacak.

Modern şehircilik konusunda aldığı bu karardan ötürü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı kutluyoruz.

Avrupa birliğinde, Avrupa toplumu olmak yolunda çabalarımız devam edecek. Destek olan herkese teşekkür ederiz.

REKLAM ALANI
    Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    hemen belediye başkanlığına soru olarak gönderiyorum...

Ulaştırma Daire başkanı adı Rafet Bozdoğan ( erdoğan değil)

maili:rbozdogan@ibb.gov.tr

aşağıdaki şekilde sorguluyorum.bilginize

------------------------------------------------
    Sn.Bozdoğan

Türkiye Motosiklet Federasyonunun aşağıdaki 14/12/2004 tarihli Basın Açıklamasına istinaden kendim ve ilgilendirdiği için 10900 üyeli motosiklet.net gurubu ve tüm motosiklet severler adına bahsi geçen park yerlerinin yapılıp yapılmadığı,yapıldı ise yerleri hakkında bilgi almak isterim...

İyi çalışmalar.

T.C.
    BAŞBAKANLIK
    GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
    TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU
    TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU 14/12/2004 BASIN AÇIKLAMASI

MOTOSiKLETÇiLERDEN ÖNEMLi BiR ADIM. İSTANBULU'UN TÜM ANA ARTERLERiNDE MOTOSiKLETLERE ÖZEL PARK YERLERi YAPILACAK.

Avrupanın tüm metropollerinde motosiklet yoğun trafiğe alternatif bir çözüm olarak görülüyor ve yerel yönetimlerce destekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığından motosiklet konusunda büyük adım:

İstanbul'un 1000 km yi bulan tüm ana arterlerinde ve kaldırımlarda motosikletler için özel park yerleri yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaştırma Daire başkanı Rafet Erdoğan ile Türkiye Motosiklet federasyonu adına H.O.G başkanı Emrah Soyuer 14 Aralık günü yaptıkları görüşmede bu konuda tamamen mutabık kaldılar.

Pilot Bölge Bağdat caddesi: Bağdat caddesinde tarafların bir araya gelmesi ile bu uygulama hemen başlatılacak ve 2005 yılı içinde tüm İstanbul ana arterlerine yaygınlaştırılacak.

Modern şehircilik konusunda aldığı bu karardan ötürü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı kutluyoruz.

Avrupa birliğinde, Avrupa toplumu olmak yolunda çabalarımız devam edecek. Destek olan herkese teşekkür ederiz.

Bandit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    atlar,motosikletler,oyuncaklar
    evet ya nerede bu park yerleri bende gormedim
    bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Alıntı Kobayashi adlı üyeden alıntı
    hemen belediye başkanlığına soru olarak gönderiyorum...
    cevabını bekliyoruz bakalım

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Yapmayın çocuklar, böyle birşey olursa eğer bunun dışına park edenlere ceza keserler sanırım. Ee gideceği yerin kapısına kadar dayanmaya alışmış olan bizler, uyacak mıyız acaba bu kurala
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eyong, evet malesef böyle motor park yeri olduğu an oraya park etmek zorunlu olacaktır öle kafana göre istediğin yere koydurmazlar bence sormayın böle kalsın
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    bu ülkede otomobil park yeri bile yokken motosiklet park yerini motorcu torunum görür inşallah

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler