Temel sürüş derken heralde duruşlar,kalkışlar,frenleme,devirli kullanma,dönüşler,ve motora adapte olma aşamaları heralde öyle olsa gerek ???? sizce ??
Temel sürüş derken heralde duruşlar,kalkışlar,frenleme,devirli kullanma,dönüşler,ve motora adapte olma aşamaları heralde öyle olsa gerek ???? sizce ??
Bugün Motokeyf izlerken gördüm.Ferco Motor,Villakent ile birlikte Vespa eğitim merkezini açmış.Yerini filan bilmiyorum ama anlaşılan kayda değer 4 tane eğitim pistine sahibiz.
Honda tecrubem ,
HGS1 , sıfırdan ogrenmek isteyenler için ideal ( disiplin şart , belli bir yaşa gelmiş adamlardık -30 ustu , dikta gibi değilde aktif eğitim olarak gördüm eğitimi)
Git moto al dediler 1000 -2000 km sonra 2 ye gel
HGS2 motor almadım , benle beraber gelenlerin en az 1 yıl deneyimleri bazılarının 3 . motoru falandı . Sebep HGS 3 e gitmek için 2 yi almak ama aralarında hız konusu dışında herhangi bir uyumsuzluk gostertmedim cok yogun 2 gun pratik bol teorik yeterli
Simdi siddetle al motoru en az 3000 -5000 km yap HGS 3 e oyle gel zorlanırsın dediler .
Şimdi motor bakıyorum seneler sonra ufak bişey .
Sonuçta ben memnunum diğerlerini bilmem ama SM nin şartları ve yazılanlar bana uymadı ( motor düşerse oderasiniz falan gibi şeyler yazıyor sayfada ki cok mantıksız hem ogreneceksin hemde dusurmeyeceksin .)
Saygılar
ben daha önceden scooter kullandım ama artik ileriye gidip basarılı olmak istiyorum lütfen bana yardım edın.Yaşım 15 ve bu tutku icin herseyi yapmaya hazırım.Beni lütfen listeye alin.Eger böyle birsey yaparsaniz ;
Telefon: 0536 831 11 73
Mail : emir_672@hotmail.com
Simdiden tesekkür ederim.
4 yillik topic hortlamis
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)