TMF Asbaşkanı'nın Açıklaması : Pistle İlgili Bir Sorun Yok..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kardeşim
konu için teşekürler ben sofuoğlu ailseni yakın biri olarak hıç bir zaman yazmadım hep hayranı olduğum kenan sofuoğlu ve sinan için bir çok konuda fikrimi bildirdim
yakın olduğumdan bir çok konuyu herkesten daha iyi bilmeme rağmen acıklma gereği duymadım kımseyıde ilgilendirmez özel hayatı dığer insanların
bizim hayranlığımız arkadaşların yarışcı kımlığınden
bunun dişinda kenan ve rahmetli sinan kardeşim yeri çok farlkı
son bir haftada yaşadığım acıyı tarıf edemem kımsede bunu bilemez
üç gün önce yenı doğan oğluma hediye gönderen bir kardeşimin ölüm haberini almak nedemektır bilirmisiniz
federasyondur bilmem kımdır beni bağlamıyor bir takım insanlar cıkıpta caka satmaktan başka bi halt ettiği yok ayrıca bunların yanında cıddı yalakalarda vardır
Sinankardeşimin ölümü nun verdiği acı hıçbir şeyın önüne gecemez buna sebebiyet veren herkımse cezalandırılmalıdır kesinlikle
bu adı gecen şahıslar
hıçbir şekilde kenan ve sinan kardeşimle ilgili değildir federasyon başkanı olması beni hiç başlamıyo enteresede etmıyo bikere adam olan böle bi acıkmala yapmaz adam gibi cıkar acıklamasını üzüntüsünü bildirir araya yalaka takımını sokmaz
benım acım bana yetiyor sevdiğim bir kardeşimi kaybetmışım kımseyı sallamam
helde adam olmayan karaqktersizleri yemişim federasyonunu benim karnımımı doyuruyor
şimdiki ruhhalım çok acayıp delircek gibiyim
yahu böle kurumların başına nıye adam gibi adam koymazlar ya
geri kalan sözlerimi bu arkadaşlar la karşılaştığımda yüzüne karşı sölicem
kenan saRUHAN
-
Arkadaşlar bu konu bence önemli bi konu Sinan kardeşimizin ölüm nedeninin gerçeği açıklanana kadar bu konuyu güncel tutun lütfen yav bu kadarmı değersiz bu adam hadi Sinan olduğu için değil orada kim ölse benim için aynıdır ama arkadaşlar anladım ki fazla önemsenmiyor konu sdadece bire anlık bi sinirmiş sizinkisi azcık önemseyin bu konuyu bu TMF sağlam gerçek bi açıoklama yapana kadar bu konuyu güncel tuttalım lütfen arkadaşlar yada yine körfez pistine her şarta rağmen gidin yarışın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)