allah rahmet eylesın topragı bol mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesın topragı bol mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.
Demek ki, ne kadar usta motorcu olunursa olunsun güvenlik tedbirlerinden vazgeçmemek lazım.
Allah rahmet eylesin.... Allah geride kalanlara sabır versin.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Allah Rahmet Eylesin. Ailesine Başsağlıgı diliyorum..
Böyle Başarılı dostlarımızı Genç yaşta kaybetmemiz oldukça üzüntü verici :(
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
son bilgi mahvetti beni yazacaklarımı bile unuttum ailesine sabır sinan' rahmet diliyorum yüce mevladan
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Sinan Sofuoğlu' yla ilgili ilk topici okudugumdan beri bic bişi yazamıyorum içimden gelmiyo. Hala da aynı şekilde, sadece allahtan rahmet dilemek istedim. Bu insanın ömrü de rızkı da bebeğine geçsin inşallah.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Bu topıc kaldırılsa cok ıyı olur valla her gordugumde bogazım dugumlenıyor
26 yaşındaki Sinan Sofuoğlu ,
memleketi Akyazı `da, 2002 yılında 23 yaşında trafik kazası sonucu ölen diğer ağabeyi Bahattin Sofuoğlu `nun yanına defdedildi...
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Allah rahmet eylesin, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum..
Allah rahmet eylesın.gerıde kalanlara sabır versın
delideryalı kuluna ferman olunmaz;bu ciyet böyle biline::gleam::::gleam::::gleam::
allah rahmet eylesin.. allahgeride kalanlara sabir yeni dogmus evladina uzun omurler versin insallah.... gercekten cok ama cok aci bi olayy... allah taksiratini affetsin mekani cennet olsun
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Allah rahmet eylesin . Kazadan 2 gün önce de baba olmuş galiba .
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ve herkesin başı sağolsun
Allah rahmet eylesin, Ailesine ve tüm sevdiklerine sabır diliyorum
[B]YOLUNUZ VE FARINIZ HER ZAMAN AÇIK OLSUN[/B] :cat:
Gitti gene biri , bukadar senedir yarışan birinin dikkatsizlik ve umursamazlık sonucu kaybedildiğini anlayamıyorum . Sitede birsürü TMF yazısıda çıktı
Pistte sorun var diyenlerde var ama birde şuna bakmak lazım Sinan o pisti kendi bahçesi gibi iyi bilmeliydi hayatı nerdeyse orda geçti .
Gerçi şimdi herşey anlamsız , Allah yakınlarına sabır versin . Kenan için ikinci yıkım oldu umarım çabuk toparlar .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)