bence orjinal hali
bence çok hoş olmuş...
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
şimdiki haliylee............
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
orjinali daha iyimiş ama zevk senin motor senin nedim abi
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Bence bu haliyle daha hoş olmuş.Ama daha kibar bir sissy bar takılabilir.
bu halı daha hos ama bence sen fazlalık atmamıs almıssın
Sanırım resimler karışmış. Orjinal hali diye yazılan motor Lifan, tek silindir ve muhtemelen 150 cc bir chopper. Diğeri ise çift silindir 250 cc ve daha heybetli duran skygo (Ramzey chopper'in aynısı). Bence ikincisi daha güzel, çünkü birinci farklı bir motor.
Fazlalıktan kastı heralde sisbar ve çanta aparatı .
Güzel olmuş klasik bi hava vermiş
Bi fark yok.. Ha! aslında var orjinal dediğin resme kıyasla arka korumalık ve koltuğu söküp çanta ve püskül takmışsın..
Resimlerdeki farkı bul oyunu gibi bişey olmuş
Fikrimi sorarsan püskülmü,dantelmi,saçakmı neyse sök usta onu!!
Yolda giderken hehangi biyere takılırsa ki takılır çünkü baya uzun gözüküyor.. Sonucu çok sakat olabilir!
[B]I'm a new [COLOR="Red"]kid[/COLOR] on the bloc ![/B]
haklısın üstünden çıkarttığım sissybar'ı kestirip ince bir demir kaynattırıp takacam.daha kibar bi görüntü olacak
çanta taktım ama sissybar ve arkasındaki demir ile kalın ayaklıklar çıktı motosikletin üstünden..yani baya hafifledi motosiklet
daha önce motosikletin resmini çekmediğim için sitesinden aldım resmi.evet motosikletler farklı ama benim söktüğüm aksesuarları aynı
bencede güzel olmuş marka model yazılarını sök harley davidson stickerı yapıştır..
masaj yapıyormu bu motosiklet? bundan bi tane kadıköy minibüs yolunda gördüm. adamın zinciri kopmuş.. skygo.. düşünsene eşek gibi ağır motoru sürüklersin artık.
artçı arkaya oturduğunda ayaklarını nereye koyucak merak ettim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
herşey çok güzel ama jantlardaki o turuncu boya nedir niyedir abi ya. herşeyi süper ayarla sonra oraya turuncu boya çak. ah be abi. zevk meselesi gerçi maydanoz olmyim ben
super olmus maltepenin neresi orası resimlerden anlayamadım da
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)