skygo chopper fazlalıkları atılınca
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
murat abı sen bu motoru satmısmıydın?
-
-
arkadaşlar merhaba bendede bir tane var kullanan arkadaşlar dan ön amortisörle alakalı bilgi verecek olan varmı.benimkinde cukurlardan ziyade tümseklerden gecerken küt diye ses geliyor göstermediğim yer kalmadı normal dediler ters sistem ile calıştıgı için geri gelirken içindeki plastik tapalar birbirine vuruyormuş.kimide fren merkezi dedi valla bende anlamadım bu kadar ses yaparmı .bilgi veren arkadaşım olursa cok sevinirim
-
bence bu motor kafadan berbat:::::::::
-
-
alpibox adlı üyeden alıntı
bence bu motor kafadan berbat:::::::::
sence (25 karakter)
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
-
bence de sadesi daha güzel olmuş. hatta çantaları da çıkarıp deneseniz sanki daha da güzel olabilir. arka tekerlek egzoz filan meydana çıkar.
-
abi senin bu fotoyu cektıgın yer grand ın ordakı sokaklardakı aralardan bırısı mı yoksa grandın düz ilerdeki sokağımı=))
-
bu hali daha güzel
koruma demirin cizilip eskirse onuda cıkar =)
-
hani bunun sis farkarı ? bencede yeni hali çok hos ama biseyler daha eklemelisin biraz fazla sadec olmuş..
-
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
abi senin bu fotoyu cektıgın yer grand ın ordakı sokaklardakı aralardan bırısı mı yoksa grandın düz ilerdeki sokağımı=))
grandhous tam karşı sokağı
HAZER adlı üyeden alıntı
grandhous tam karşı sokağı
onur_NX adlı üyeden alıntı
hani bunun sis farkarı ? bencede yeni hali çok hos ama biseyler daha eklemelisin biraz fazla sadec olmuş..
bugün sisfarını taktım birde jantlardaki portakal rengi yerleri gri yaptım
-
04 Haziran 2008, 16:27
arkadaşlar motorun rodajı bitipte motoru biraz sıkıştıran varmı 6000 devirden sonra 3 ve 4. viteslerde tam gaz da sanki tutukluk yapıyor motor biraz kasıyor kendini bana yardımcı olurmusunuz bujileri ngk cr7hvx ile değiştirmiştin ondanmı yapar yoksa karburotör ayarındanmıdır karışım ayarımı bozuktur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler