Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

bu modenas ne iş?

Motovento
    REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    arkadaşlar cup modelleri ile ilgili bi gezinirken bu modenas ları gördükm bi kaç arkadaştanda duymuştum sağlam demişlerdi ne yaşadığım memlekette neden istanbulda gördüm taş çatlasa 2 tane döküntü cup ların babası dediler güldüm honda c90 nımın yanında ayıp oldu biraz haa kesin çin malından iyidir orası öyle ama nedir bu modenes baksanıza yaa sıfır innovadan pahalı hem 110cc hemde hala km teli var
    http://www.sahibinden.com/o_km_moden...XQQdisplayitem
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Modenas Malezya malıdır ve aşırı sağlamdır 125 cc İnnova'nın tek rakibi.Bi kaç tane var İstanbul'da onlarda ya kurye, yada çok eski olduğu icin dökülmüsler ama yinede iş görüyorlar.

Motosikleti
    2006 asya gy 200
    benim bacanakta var bi tane
    gayet sağlam bi motor
    eğer satarsa haberdar edrim sizleri
    :cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı ferdagulbenli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim bacanakta var bi tane
    gayet sağlam bi motor
    eğer satarsa haberdar edrim sizleri
    sağol hocam ben düşünmüyorum
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    bir tanıdığım kullanıyor, şehirlerarası-şehiriçi yaz kış demeden çalışıyor alet.Hem de çok sağlam.Kesinlikle innovaya rakip olabilecek bir motor.Dandik Çin mallarıyla karıştırmayın

DeNNiS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 600 F \ Peugeot 207
    bende vardı 2001-02 senelerinde, 110 cc ve ben 70 kiloydum o zmanalr arkamdada yaklaşık 85-90 blekdie bir dah fazla bir arkadşaımla 110 gçrüyordu ibre, seriliği vs.de güzeldi, hiç sorunda çıkartmadı, ztn kawasakiyle bi bağlantısı var fln gibi bişiler diyolardı tma hatırlamıyorumda sınıfında iyi bir motor.
    [SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    MotoGp'de yarışmışlardı, tırt değiller yani.

http://en.wikipedia.org/wiki/Modenas
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Yamaha CryptonR 110 cc 'ye ne demeli...Ybr125 fiyatında...
    anaconda84 bunu beğendi.

thedentist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha cygnusX ve honda VFR 800
    antalya bölgesinde de çok var modenastan.c90 dan sonra gelmişti sanırım.çok sağlam ve seri motorlar.alan pişman olmaz kesinlikle

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı DeNNiS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten kawasakiyle bi bağlantısı var filan gibi bişiler diyolardı tam hatırlamıyorumda sınıfında iyi bir motor.
    modenas'ın kawasaki ile teknoloji ortaklığı vardı bir dönem, halen devam ediyor mu bilemiyorum.

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cup motosiklet arıyorsan eger honda innova yı tavsiye ederim bizim burada iski dagıtın elemanları(fatura) ondan kullanıyor bizim ewe fatura getirdiklerinde aşağıya inip motoru ınceliyom adamla kanki oldukk

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    taş gibi motorlar bunlar yha belki duymuşsunuzdur iskenderunda sel felaketi oldu ozaman bizim bi abide bu motordan vardı ve çamurlu suyun içinde kaldı motor sular çekildikten sonra aldı motoru çamurunu sildi motoru kullanmaya devam hiç bir şey olmadı ve sel felaketide 2 sene önce oldu motoruda hala kullanıyor sanıyorsam motor 7 senedir var
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SaXoFoN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    taş gibi motorlar bunlar yha belki duymuşsunuzdur iskenderunda sel felaketi oldu ozaman bizim bi abide bu motordan vardı ve çamurlu suyun içinde kaldı motor sular çekildikten sonra aldı motoru çamurunu sildi motoru kullanmaya devam hiç bir şey olmadı ve sel felaketide 2 sene önce oldu motoruda hala kullanıyor sanıyorsam motor 7 senedir var
    taş gbi motorlar derken cup motosikleti mi kastettin yoksa modenas markasının cup motosikletini mi kastettin ??

motor tas gıbı gozukuo ayrıca ıkı dısk frenı var

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ByPaTr10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor tas gıbı gozukuo ayrıca ıkı dısk frenı var
    harikasın valla bizde onu dusunuyorduk 2 disk mi var diye iyi ki geldin yaa
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    as t1
    şaka gibi ya ayriyeten 2 tekeri varmış biliymusunuz
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Arkadaşlar modenas malezya üretimi.Ben Cup sınıfında bu motorların çok sağlam olduğunu duydum.Ben egeliyim ve manisa-turgutlu da modenasın yeni bir fabrikası açıldı.Bizim buralarka kum gibi modenas kaynıyor.Açıkçası internetten okuduğuma göre Modenasın Cup modellerine binen honda innowaya binmek istemiyormuş .Ayrıca modenasın resmi sitesinden 2008 cup modellerine baktım.Acayip başarılı tasarımları var.Örneğin Kriss 120 sport bakın: http://www.modenas.com.my/

MOTOSAN-MODENAS hk. ayrıntılı bilgi

Önceliklle yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Öncelikle bir konuyu aydınlatmakta fayda görüyorum. Modenas marka motosikletler Türkiye'ye ilk olarak 90 lı yılların sonunda Jet-Pa distribütörlüğünde Proton marka arabalarla beraber ülkemize ithal edilmiş olup yurt çapında geniş alanlara bayileri üzerinden ulaşmış bir motosiklet markasıdır. Şirketin merkezi Malezyada olup Kawasaki ile teknoloji ortaklığı bulunmaktadır.

Sanıldığının aksine Çin motorlarının ülkemize girişiyle ortaya çıkmış bir motosiklet markası değildir.

2003 senesi sonuna kadar Jet-Pa güvencesiyle ithal edilen bu motosikletler 2004 senesinde (O tarihte merkezi İstanbulda bulunan) Motosa firması tarafından ithal edilmeye devam etmiştir. 2006 yılında Malezya ile yapılan antlaşma sonucu Modenas marka motorsikletlerin Türkiye'de Motosan güvencesiyle üretilmesi kararı alınmış olup 2006 yılı sonunda Manisa Turgutlu 1. Organize sanayi bölgesinde fabrikanın inşaatına başlanmış, 2007 yılı temmuz ayı sonundada fabrika faaliyete geçmiştir.

İlk etapta 100 cc ve 125 cc lik cup modelleri bilinen Modenas kalitesinden ödün vermeden üretilmiş ( Merak edenlere hemen söyleyelim Motoru Orijinal Kawasaki) olup bayileri üzerinden şuanda satışı yapılmaktadır. Önümüzdeki yıllarda ürün yelpazesini genişletmeyi hedefleyen firmanın 2009 yılı üretim programı sene sonuna doğru yeni modellerin netleşmesiyle beraber siz değerli motosiklet severlere ilan edilecektir.

Sitenin internet adresi şuan yapım aşamasında olduğundan dolayı kullanılmamaktadır. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar 0236 314 32 32 no lu telefonlardan fabrika yetkililerine ulaşabilir.

Ayrıca Antalya bölgesi ve çevresinde bulunan arkadaşlar aşağıda bildireceğim adres ve telefon numaralarından güniçinde her türlü merak ettikleri konu için bana ulaşabilir, modellerimizi yakından inceleme fırsatı bulabilirler. Sanıldığını aksine bizlere ulaşmak son derece kolay.İnanın tüm cevaplar bir telefon uzaklığında. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
    --------------------------------------------------------------------------
    ( İNSANLARIN ÖNYARGILARINI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA ZORDUR - ALBERT EİNSTEİN)
    --------------------------------------------------------------------------
    GARAJ MOTORİUM
    T.Emre TOPSAKAL
    0242 311 80 79
    Etiler Mah. Kızılarık Cad. 1.Tunalı Apt. No:9/1 - ANTALYA

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    sayın garaj motor yetkilisi Emre Topsakal

200-250cc civarı (20hp dolaylarında güç üreten, 130-140kmh sürat yapabilen) sportif bir naked motosiklet üretme planınız var mıdır?
    şundan soruyorum: uygun fiyatlı ve kaliteli olursa Türkiye'de ençok tutulacak motor türüdür bana göre.

2009 yılı üretim programında henüz çok net olmamakla beraber 200 cc lik yağ soğutmalı malezyada polis teşkilatının kullandığı bir modelin üretilmesi gündemde ancak bugünden net konuşup yarın mahçup olmak istemem bu konu gündemde ve üretilmesi düşünülüyor. Dünyadaki petrol, akaryakıt ve hammadde fiyatlarındaki değişikliklerin üretim tarihinde ne olacağını bilemediğimiz için bugünden rakam telafuz etmek ise büyük hata olur. Umarım sorunuza açıklık getirebilmişimdir.

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler