Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Bir MesLektaşım Daha Hayatını Kaybetti

REKLAM ALANI
    Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    bende selçuk ta çalışıyorum. aynı işi yapıyorum ama kaza bana ilginç geldi, nasıl otobus durağına çarparak ölüyor acaba? aşırı hızdan dolayı mı. ALLAH rahmet eylesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    kask takıp takmadığını bilen yokmu?

Motosikleti
    shanary 110 cup
    off off Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır arkadaşlar biraz yavaş olmaya ve dikkat etmeye çağırıyorum herkezi özellikle yarış motorları olanlara ölüm makineleri bunlar dikkat dikkat dikkat bazı motorların satışlarını durdurmaları gerek bence yada sattıkları kişiyi eğitimini almış o motorun hakkını verecek kişilere satılması gerekir motor camiasının ve derneklerin bu motor ları ve bunları alanlara özel araştırma yapmaları lazım bence ehliyetten harim bi eğitimden geçip öle almaları lazım ama nerde türkiyede böle dernek lokal cemiyet sendika devlet

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    Alıntı ewren24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    off off Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır arkadaşlar biraz yavaş olmaya ve dikkat etmeye çağırıyorum herkezi özellikle yarış motorları olanlara ölüm makineleri bunlar dikkat dikkat dikkat bazı motorların satışlarını durdurmaları gerek bence yada sattıkları kişiyi eğitimini almış o motorun hakkını verecek kişilere satılması gerekir motor camiasının ve derneklerin bu motor ları ve bunları alanlara özel araştırma yapmaları lazım bence ehliyetten harim bi eğitimden geçip öle almaları lazım ama nerde türkiyede böle dernek lokal cemiyet sendika devlet
    ah be kardeşim nerede bırak Türkiye'yi diğer üLkeLerde biLe oLa biLeceğini Sanmıyorum bunun.
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)
    allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

Motosikleti
    Cbf 250
    Mekanı Cennet Olsun Yakınlarına Allah Sabır Versin.Icimiz Burkuluyor Bunları Duydukca
    O Seleye Bindin mi Bir Daha Inemezsin.

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    allah rahöet eylesin ailesine sabır versin
    BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.

ölen kişi benim kardeşimdi öz ablasıyım allah herkezden razı olsun rahmet okuyan herkezden merak edenler olmuş kaskı varmıydı diye vardı ayağı kırılmış hasteneye kaldırılmış iyimiş fark edilmeyen iç kanamadan malesef onu kaybettik acımız çok büyük biliyorumki mutlu öldü çünkü motordan ölürsem mutlu ölürüm diye konuşurdu hep sevenide çokmuş saolsunlar son yolculugu çok kalabalıkdı cenazeye katılan herkeze allah razı olsun diyorum allah kimseye kardeş acısı vermesin

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı SEVGİM22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ölen kişi benim kardeşimdi öz ablasıyım allah herkezden razı olsun rahmet okuyan herkezden merak edenler olmuş kaskı varmıydı diye vardı ayağı kırılmış hasteneye kaldırılmış iyimiş fark edilmeyen iç kanamadan malesef onu kaybettik acımız çok büyük biliyorumki mutlu öldü çünkü motordan ölürsem mutlu ölürüm diye konuşurdu hep sevenide çokmuş saolsunlar son yolculugu çok kalabalıkdı cenazeye katılan herkeze allah razı olsun diyorum allah kimseye kardeş acısı vermesin
    Rabbim sabır versin kardeşimiz nur içinde yatsın o hep bizimle yaşayacak sizlere sabır diliyorum ne mutluki böyle bi ailesi var birgün hepimiz bibirimize kavuşacağız.
    inanıyorumki oda dünya iyisi bir insandı rabbim günahlarını affetsin benim en üzüldüğüm biricik evladı onun kaderi güzel olsun o bizimde çocuğumuz lütfen bizlerle irtibatınızı kesmeyim evladımız için yapabileceklerimizi yapmaya çalışalım yeniden başımız sağolsun kardeşimizin yeri mekanı cennet olsun....
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    allah rahmet eylesin. yakınlarına başsağlığı diliyorum.
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

çok tşk ederim iyi dilekleriniz için kardeşim gercekten çok iyi insandı kardeşim diye demiyorum biz üç kardeşiz en küçügümüz yavuzdu bizim gözümüzde hep küçüktü ben onun evlendigine daha alışamadım baba olduguna şimdi degilki bizi bırakıp gittigine size soruyorum hayatımda hiç çok yakın birini kaybetmedim ilk kardeşim oldu lütfen yaşayan varsa söylesin nasıl gecer bu acı yalvarıyorum hergün gözümün önünden beraber gecirdigimiz hatıralar geciyor nasıl dayanılır kardeş acısına nasıl bilen varmı ?

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    ne yazılırki nasıl teselli edilirki gerçekten çok zor rabbimiz sabır verecektir herşey bizim için ömür dediğin nedirki kaç senedir en güzeli ebediyyet allahın sevgili kuluymuş rabbimiz yanına aldı mekanı cennet olsun.
    size yeniden sabır diliyorum annenizin ellerinden öpüyoruz en çok o yanmıştır anne baba allah kimseye evlat acısı vermesin çok zordur çok zor sizede yeniden sabır ve metanet diliyorum inanın bizlerde çok üzülüyouz içimiz parçalanıyor.
    bende 15 gün evvel ölümden döndüm (kamyon önümden bir anda döndü şu an ayağım alçıda) bu sevda deli sevda ama böyle bişey işte inanın acımız büyük nur içinde yat yavuz seni unutmayacağız........
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

sizede geçmiş olsun allah tekrar göstermesin nedir bilmem sizin bu sevdanız motor aşkınız kardeşimde bizimle kavga ederdi siz anlamazsınız derdi bugün 25 beşgün oldu kardeşimi kaybedeli zaman geciyor ama nasıl ölümü kimse düşünmüyor bana degil diyor ama bize ve nezaman belli degil
    sevdiginiz insanlara yaşarken seni seviyorum deyin

Motosikleti
    Honda_Cbr600RR
    Allah rahmet eylesin üzüldüm çokta gençmiş Allah yakınlarına sabır versin
    msn:meslay1981@hotmail.com

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler