PUUUUUFFFF çok üzüldüm yavf allah rahmet eylesin yenide çocuğu olmuş
aahh garibim yaa nasıl bir keder sardı içimi allah ailesine sabırlar versin çok zor bir durum.
PUUUUUFFFF çok üzüldüm yavf allah rahmet eylesin yenide çocuğu olmuş
aahh garibim yaa nasıl bir keder sardı içimi allah ailesine sabırlar versin çok zor bir durum.
allah rahmet eylesin
yakınlarına sabır versin
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Allah cc rahmet eylesın...yakınlarınada sabır diliyorum...
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
Allah rahmet eylesin..
Diyecek çok fazla bir şey yok, Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin..Toprağı bol olsun.
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
ALLAH RAHMET ETSİN ECEL SAATİ ŞAŞMAZ DERLER MOTOR KAZASI SEBEPTİR.
bİZLERİN ECELİ NEZAMAN VE SEBEP NE OLACAK ALLAH BİLİR
havalar ısınmaya başladıkça en istemediğimiz haberler de gelmeye başladı... Allah rahmet eylesin
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Üzücü... Dikkat herşey demek arkadaşlar... Lütfen bu kardeşimizin haberi sonuncu olsun...
...Sergerdan...
Allah Rahmet Eylesin, sevenlerine metanet ve sabır versin.
allah rahmet eylesin geride kalanlara baş sağlığı diliyoruz
kask takıyormuydu arkadaş acaba
kaskını ihmal edecegini sanmıyorum ama o caddeyi biliyorum. aynı yerde arkadaşım arabasıyla kaza yapmıştı, kolunda platin var hala. insanı gaza getirebilen bir cadde.
başımız sağolsun.
alah kendisine rahmet sevdiklerine ve sevenlerine sabır versin
ALLAH c.c. rahmet eylesin,ailesine başşağlığı ve sabır diliyorum
ecel ,bundan öteye yorum yapmak beyhude
insanlar'a ,en çok sevdikleri-uğraştıkları şeyle birlikteyken ölüm hasıl olurmuş buda en büyük kanıtı olsa gerek ...Umarım mekanı Cennet olur
Allah rahmet eylesin. Üzücü bir durum...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
ALLAH rahmet eylesin,geride kalan tüm sevdiklerine,sabır diliyorum....
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
Yakın arkadaşımdı cts den beri kendime gelemedim. Motordan korkmaya başladım hiç binesim yok. Kaza yaptığında tako 14000 devirde takılı kalmış 1.vites olsa 170 2. vites olsa 205 km civarı sürati vardı tahminen. Gerçekten çok yazık allah geride kalanlara sabır versin, allah rahmet eylesin
Ben ne gidene kal derim, ne de kalana git... Giden yolunu, kalan yerini belirlemiştir hayatımda...
allah rahmet eylesin
bir motosiklet dostumuz daha hayatını kaybetmiş çok üzücü allah ailesine ve tüm sevdiklerine sabırlar versin lütfen dikkat arkadaşlar böyle kötü haberler son bulur inşallah
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)