arkadaşlar motorsikletlere ogs veriyolar mı,bilginiz var mı?
arkadaşlar motorsikletlere ogs veriyolar mı,bilginiz var mı?
:bounce:
neresine takmayı düşünosun???
takmıyacağız heralde...
ee napcan o zaman
pufffff ne adamlarsınız ya...soruya cvp verin konu hakkında bir şey bilmiyorsanız yazmayın.....
çantadan okucak mak.
iyi veriyorlar o zaman git al
sen bunu akbil mi sandın annem çantadan okurmu hiç?
akbil çantadan mı okuo deli :D
en ollmadı elimeden okur hehe
Elbette motoruna OGS alabilirsin.
Yapman gereken tek şey motorunun ruhsatını, ehliyet,kimlik vs. ve 110 YTL. yi yanına alarak yol kenarlarında yada gişe çıkışlarında OGS satan Araçlardan cihazını talep etmek. 2-3 iş günü içinde motorunun plakasına ait OGS kullanıma açılacaktır.
Şimdiden hayırlı olsun.
Not: Motor için OGS cihazını bankalardan veya Karayollarının OGS-KGS satış şubelerinden alamazsınız.
Neymiş bilmediğimiz konularda laf olsun diye yazmamalıymışız..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
parayı verdın mı yaya biler alır
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
teşekkürler arkadaşım...konu anlaşılmıştır tamam..
Bence OGS yerine KGS al OGS de okumama ihtimali var. KGS de okumasa ve limit yok ise zaten bariyer açılmıyor.OGS de basıp gidiyorsun okumadığı zaman da plakaya borç kaydediyorlar.
mustafa abinin dedigi gibi anca yol kenarından alırsın baska turlu vermiyolar
ayrıca elinde tutarak gecmenin cezası var die biliorum bn oyuzden motorun byerine koymak lazım
okumama olayına gelince o sensorlerin arasından gecen her ogsyi okuyo o makine nereye sakmamış olursan ol istersen selenin altına istersen cantana sakla
true love..
Drift Religion
OGS motorsiklete verilmiyor, ama bazı arkadaşlar şans eseri almış. Bankadakilerin bilgisizliği veya dikkatsizliği.
Aldıktan sonra da birşey olmuyor, yeterki al.
Plakan OGS ye işlendikten sonra cihaz okumasada ceza gelmiyor.
Çantada OGS çalışmaz, ben elimde yanlış tuttuğum için okumadı mesela.
kaskın ustune takın abicim
Wildgoose Rider - Transalp 650
Motosiklet ile otoların geçiş fiyatlandırılması aynı olduğundan oto ya alır gibi alınabiliyor. Motosikletlere özel bir OGS yok yani. Ben İş bankasından aynı günde aldım. Montumun cebinde taşıyorum. Sistem tanıyor. Fakat cepte birkez ters dönmüştü çıkışta en uzun mesafeyi okudu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)