Raptor,Suzuki,Mondial macerası
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır Raptor kullanıyorum. Bilenler vardır Raptor kullanıcıları diğer çin malı motorlara göre oldukça kaliteli olduğu söylenir.
Arkadaşım Suzuki intruder aldı Suzukiye binince aslında raptorun motosiklet olmadığını anladım . Raptor Albea ise Suzuki intruder Mercedes. Neyse sonra 2-3 gün Sıfır mondiala bindim. inanılmaz külüstür bi alet kesinlikle çöp. Raptor Albea ise Mondial hacı murat. Raptor mandialın yanında cennet gibi.
2000 model Suzuki intruder 6000 km de 4500 YTL
2008 model raptor veya mondial 5000 YTL'nin üzerinde.
siz siz olun sakın çin mallarına sıfır alacaksanız özellikle para vermeyin. gidin 2000 model 99 model suzuki veya yamaha alın şekle çok önem vermiyorsanız . işlevsellik önemli diyorsanız. 2008 model CBF150 filan alın. ama o çin külüstürlerine para vermeyin benim bunu anlamam 2 sene çin malı kullandıktan sonra suzukiye binmemle oldu. İlla çin diyorsanız ozaman Raptor alın derim.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]RR250cc [/SIZE][/FONT]
Reklamlar
-
Mondial 5000 ytl mi. Emin misin. Bence tekrar kontrol et fiyatı. Ayrıca 4500 ytl ye kim nerde satıyormuş intruder ı? 250 likleri bile 7000 ytl den başlıyor. 0 MCT250 3250 ytl. Kusura bakma ama sanki bu topici intruder kullandığını anlatmak için açmışsın gibime geldi. 1,6 yıldır Mondial kullanıyorum F650 de sürdüm srad da kullandım ama tutupta böyle bir topic açma ihtiyacı duymadım doğrusu bu bahsetmiş olduğun mevzuyu hepimiz biliyoruz. Çin makinaları piyasa girdikten sonra bu muhabbet defalarca döndü burda. Ayrıca 6000 kmde 4500 ytllik intruder'ı nerde görmek sürmek ve hatta almak istiyorum. unutma ki kimsenin illa çin diye tutturduğu yok. 1800-2500 ytl ye çok temiz bir MCT250 alırsın. ama bu fiyata regal alamazsın. 0 regal almaktansa virago 250 alınabilir. ama mct fiyatına aynı tarz bir japon alamazsın. Eğer amacın arkadaşları bilgilendirmekse problem yok. Benimde amacım bu. herhangi bir polemik platformu hazırlamak değildir. intruder hariç hem regali hemde MCT yi sürdüm pek bir fark gördüğüm söylenemez. VN800 ve xj900 deneyimlerimi saymıyorum bile hepsi apayrı makinalar.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
İntruder benim değil arkadaşın yeni aldı 10 gün oluyo başka bulabilirmisin bilmiyorum. Bunlar benim kişisel görüşlerim Modialin fiyatını ucuz olabilir doğru söylüyorsun ama onun fiyatınada CBF 150 almak mümkün tabi şekle önem verilmiyorsa. benim demek istediğim şey şekil benim için 1. sırada değil sağlamlık konfor problemsiz motor istiyorum diyenler çin malı alırken bidaha düşünsünler. o fiyatlara japon almak mümkün yani. bence 3250'ye sıfır mondial almaktanda 1000 yetele daha ver 98 virago al gerçek bir motor kullanmış olursun aradaki kalite farkı 1000 YTL den çok daha fazla. Tabi bunlar benim görüşüm. deneyimimden bahsedim bilgilendirmek istedim polemik yapmak değil amacım
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]RR250cc [/SIZE][/FONT]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)