scooter alıcam ne tavsiye edersiniz? 1500 en fazla 2000 ytl lik scooter almayı planlıyorum.. ama alacağım bu scooterla şehir içi haricinde seşir dışı da seyahatlar yapabilirmiyim acaba? otobana çıkabilir mi? yavaş giden kamyonları sollayabilirmiyim?
scooter alıcam ne tavsiye edersiniz? 1500 en fazla 2000 ytl lik scooter almayı planlıyorum.. ama alacağım bu scooterla şehir içi haricinde seşir dışı da seyahatlar yapabilirmiyim acaba? otobana çıkabilir mi? yavaş giden kamyonları sollayabilirmiyim?
sollayamazsın zaten motosiikletlerin hız sınırı 70 km. geçersen radara yakalanırsın.30 ton yükü olan kamyonlar bile sen 70 le gittiğin seni geçerler bundan dolayı sollayamazsın
kymco agility 125 temiz olanları sahibinden.com da var tavsiye ederim çünkü harika
walla ben japon tavsiye ederim başka da bişi demem 3-5 fazla wer kafan rahat olsun. zamanında bi çinliye yüz werdik şimdi başımıza çıktı kendi keyfine göre bazen çalışıyo bazen çalışmıyo
HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
<<<puma>>>
dedıgın paraya ancak çin alırsın 0 km.sana keeway tavsiye ederım.yada asyanın as 125 t cok iyidir her yonden.japon yada italyan bır sey alsan 3000 ytl başlar.
Bende mondial 125zn var.iki yıla yakın bir süredir birlikteyiz.Bana bugüne kadar bir sorun çıkarmadı ( çok hor kullanmama rağmen ).Ayrıca çok güzel bir görüntüsü var.Scooterlar arasında en sevimlisi diyebilirim.İşe onunla gidip geliyordum hergün.İbre doğru gösteriyorsa eğer, bir sefer 110 u bile gösterdi.(Kimse inanmıyor gerçi bu olaya ama).Hiç uzun yola gitmedik birlikte , ama şehir içinde çok yol katettik.kendisi şu an 12000 km de.ama dediğim gibi hiç bir şikayetim olmadı.
elektronik almada ne alırsan al ufak biaksamada motor 2-3 gün yatıyor tabi parçası çabuk gelirse.bide alırken parçasının türkiyede olup olmadığını sor adamlar motor satıyo parça lazım oldumu bekle japonyadan parça isticez 1 hafta ongün içinde gelcek,bence çok saçma biavuç para veriyon ufakbir arızada motor günlerce yatıyor.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Kesinlikle kymco agility 125. Otobanada girersinde kamyon sollayamassın, ancak arkalarından yavas yavas gidersin.
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
kardeşim şehir dışı yolculukta yapabilirim diyorsun ozaman maxi scooter öneririm küçük scooter ile rahat edemezsin mondial 150 zat larda güzel motor ikinci el temiz bulabilirsin o dediğin paraya o olur ancak suziki an 125 ler 2500 ytl idi bütçeni birazdaha artırırsan siziki an 125 derim
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Vitesli motor alacağım için motorumu satıyorum
Keeway Matrix 150 - 3000 km de devir işlemleri dahil 1500 ytl
düşünürsen özelden ulaşabilirsin
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Kymco Agility'i kendi sınıfındaki hiçbir japon motorla kıyaslayamazsınız.
Ayrıca Agility ile rahatça kamyon sollayabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla kamyonlar 120 ile gitmiyorlar pek.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Bu mantıkla bakarsak olaya 600rr da geçemez bir kamyonu değil mi.. Ama hiç bir 600rr 70 km/h la gitmez bunu da biliyoruz..
Neyse konumuza dönelim. Ben HONDA BEAT öneririm sana. Hem dayanıklı, hem kaliteli.. Temizini de bulursan süper.. Satmak da kolay... Tercih senin...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bence 2004-2005 model bws 100 al cok seri motor ayrıca 105 yapıyor.
En saglam scooter,
http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
aslında bu baslıgada okuyup bşy yazmıcaktım ama tavsiye veren arkadaşların sana yardımcı olmaktan cok kafanı karıstırmış olduklarını frkettim
uzun yol yapmak istiyosan motorunu 0 al ve her seyinden emin ol derim 2.el motorda ne oldugunu asla bilemezsin en yakınından alsan bile!
uzun yola cıkmak istiyosan periyodik bakımlarını zamanında yap ve yanında kayış yag bulundur gerisi sorun degil
bunlardan yola cıkarak uzun yol yaparsın diyebiliriz..
kamyon sollamaya gelince evet sollarsın nezmna kadar kamyonlar 120km hızı gecmeyene kdr ztn o hızda giden bi kamyonu ne diye sollayasın
ben genelde istanbul içinde otobanda giderken cogu kamyon ort 100km hızla gidiyo ve ben smdye kdr hiç beklemedim onları ama istanbul dısında bazen ben onları sollarken bznde onlar beni solluyolar gayet dogal olarak
tavsiyeye gelince butcene suanda en uygun makine suzuki an125ler olur hem japon hem sıfırı ucuz suanda kampanyada
ve sana tavsiye veren arkadaslara deki kac km scooter tecrubeniz kac kamyon sollamıslıgınız kac kere uzun yol yapmışlıgınız var ve cinli motor alma deyip tavsiye ettikleri motorların ne malı olduklarını sor!!!!
true love..
Drift Religion
birde ilgili arkadaşlara deki; bir makine hakkında bilgi sahibi olmak için o makineyle 20.000 km yapmak şart değildir. açarsın uluslararası forum ve karşılaştırma sitelerini; okursun kullanıcı ve uzman yorumlarını beklentilerine göre doğru kararı verirsin.
çok daha seri, scooterlarda çok önemli olan tekerlek çapı açısından daha tatminkar, daha büyük bagaj hacmine sahip ve her yönüyle daha sağlam bir makine varken neden gidip üzerinde japonca bir isim yazdığı için daha fazla para verilir bunu da bir sor o arkadaşlara.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)