başını ağrıttığına değmez bulaşma derim hem yasalda değiller bildiğim kadarıyla
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
Bi arkadaşım yaptı burda çift silindir glardon pistonlar falan var karbüratörüde en büyüğünden taktılar. 160 görüyo hemde o canına susamışlar gibi üstüne yatmadan. Fakat 1litre benzinle 10km civarı yaptığını söyledi çocuk.
yha bırak yapsın efendi efendi gitmek varken bırak neyine gerek..
bak kardeş çift silindir olayına bulaşma çok paran gider ve randıman alamazsın sürekli ayarıyla oynaman gerekir çünkü sürekli ayarı bozulur
bende biliyorum bu işleri cunku 10 yasından 16 yaşıma kadar pejo moblete bindim modifiyesile ugrastım bayıra gitsin vede hızı artsın diyosan ilk baş motorun orasıyla burasıyla oynama motor contalarını değiştir karburatoru temizle hava filtresini temizle kompresorü düşükse piston sekman at bitane iridyum buji tak buji kablon yeni olsun
avans sente ayarlarını kontrol ettir duzgun olsun bunlar yeterlidir bu dediklerim sağlam olsun orjinal haliyle 95-100 yapar
eger yinede hızı yetmiyo dersen karboratoru 19 19 dellarto karburatorle değiştir ama yakıtın artar bayırdan fedakarlık yapayım hızı artsın dersen arka dişliyi kücült yok bayıra gitsin dersen arka dişli orjinal kalsın veya varsa daha buyugunu taktır bu arada motorun gitmesine buyuk etkenlerden biride kavramadır kavramanda saglam olacak
kayışta önemlidir ince bi kayış tak motorun hızı hemen farkedecektir bide motor yayını daha uzun ve daha sert bi yayla değiştir kısacası o motorlara fazla bi modifiyeye gerek yok mevcut parçalar sağlam temiz olsun gidiyo zaten ama motor contalarını mutlaka yenile
vay baya yazmışım ya )
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
çift işi hasta işidir.sadece rampa çıkayım dersen fazla pahalı kaçar.
en iyisi airsal marka 70 cc silindirler var. çift segmanlı.bir de karbüratör memelerini büyütürsen sanırım yeterli olur.
arkadaslar bionik 52 model dediysem 1952 degil :D:D
"bionik 52" demek istedim :D
bu resimdekinin mavisi işte
bazı arkadaslar airsal 70 cc silindir demişler bu nedir nasıl uygulanır nerde bulabilirim fiyatı nedir ? iyi forumlar iyi günler
bu mobiletde 70 cc ilk defa duydum
yalan bunlar 80 km neyıne yetmıyo kardes....hızlanması ıcın arka dıslıyı kucult ama kalkısı duser hızı artar..
MT ANTALYA
kardes 80 km ulasması zaman istiyo :D araba dergilerindeki gibi degil
4.7 saniye 0-100 hesabı degil
biraz kaptırmak lazım birde genelde tek degilde 2 kişi biniyoruz.
söylemesi ayıptır üniye bu mobiletle gidiyorum :D yokusda bazen cekmiyor pedal atmak zorunda kalınca kızlar falan rezil olabiliyoruz :D:D
çekişi artırabilirsem pedal atmamak istiyorum işte kardes
airsal olayını biri ayrıntılı anlatırsa sorun çözülücek gibi geliyo
arkadaslar yokmu bi fikri olan ? :S
1- çift motorlu mobilet yasak polis gördüğü zaman zor durumda kalabilirsin
2-meseLa motorun 100km/10 ytL benzin yakıosa 100/20 ytLlik benzin yakar
3-motorun 150 km görebilir ama 150km bir mobilet için tehlikeli bi hız
4-çıkan sesde cabası..
öneri olarak :70 cc airsal silindir ve ona göre karbüratörünü ayarlattır çekişte sorun yaşamazsın..ki bu çift motordan daha az maliyeti olur..
saygılarımLa..
favori müzikLerim : VUKUAT çırçır senfonisi :mrgreen:[B][/B]
kardes bu airsal 70 cc silindir ve karbürator olayı kafama yattı ama nerde bulabilriim bu 70 cc airsal silindiri fiyatı nedir ?
motor hem cekış hem hız istıyorsan kavramanı 3 bılyaya dusur orumcek yayını da bı fazlalastır varsa elın az kücük bı kayış ayarla bak nasıl gıdıyor motorun tabı ekzoz olarak da mobis cır cır olsun ondan sonra kım tutar senı
topram nasılsın bı goruselım yaw az icat yapmak lazım ben senı tanıyomdur ama bı tanısalım galık:D
kardeşim fazla uzun ömürlü olmuyo ....hiç uğraşmaya değmezz
100 luk cup almamda 52 alırım diyenlerdenim.
MuraD THSDLN
52 cc ya 52 model diil:D 100 ü geçmiyo üstelik.100cc lik motorlar ble 100 ü geçmessken moblet nasıl geçsinn:D:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)