Aman Dikkat!!!Yine Hırsızlarr...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun arkadaşım. Ucuz atlatmışsın valla.
-
Allah beterinden korusun yaaaaaa
-
Geçmiş olsun arkadaşım. Elleri kırılsın bu insan müsvettelerinin.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
geçmiş olsun.. pekı neyle kıtlemıstın motorunu nasıl calamamışlar engel neydı onu soylememıssın ?
-
motorumun sadece dıreksıon kılıdı vardı zaten orası tam apartmnın arka kısmı yanı demır kılıt takıcagım bısı yok tek guvenlıgım sıte ıcı olması onunde kaldırımlar olması ve dıreksıon kılıdım okadar
engel olan tek sey mesafenın kısıtlı olusu ve dıreksıonun kılıtlı olusuydu sanırm pek emın dıılım etraftan gecenlerde olabılr
-
aalah korumuş verilmiş sadakan varmış daha dikkatli ol
-
senın yerınde olsam o bınanın arka bolumu boş bak demırden kafes yaparım ben olsam
-
gecmıs olsun se..fszler bunlar
allah yedirtmesin nediiim...
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
senın yerınde olsam o bınanın arka bolumu boş bak demırden kafes yaparım ben olsam
evet haklısın site yönetimiyle konusmam lazm sansımı denıım
-
walla en ıyısı nayapmak bılıyon garaj bulmak yada kapalı otoparkları tercıh etmek
-
motosikletlerde benzin bitmesi hikayesi çok olur, o bahaneye güveniyolar sanırm hırsoızlar kaçırrken, bozuldu yada benzin bitti hesabına, ben açıkçası bi vatandaş olarak bi kere arabayla giderken başıma geldi iki kişi etrafa bakına bakına giidiyolardı, yavaşladım baktım kontakta anahtar takılı bişi demedim bastım gitim, bence yanalrına gidip kontaga anahtar var mı yok mu bakmak lazım.
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
-
bu hırsız işi değil bence çoluk cocuk çıkmış olabilir motorun üstüne bi de bu yönden düşün.Moyorun yerideğişmemiş soucta değilmi?hırsız olsa düştüğü anda ya bırakır kaçar yada bi şekilde götürür.Ama senin motoru ne hikmetse düşürmüş ve aynıyerine kaldırmış koymuş valla saygılı hırsızmış. geçmiş olsuner ne olduysa ama bence cocukların işi bu???
-
geçmiş olsun.. ama bunlarda alışkanlık yapar. tekrar uğrayabilirler, takabiliyorsan bir alarm taktır. bikaç kilit kullan istersen..
-
Geçmiş olsun.Çalınmasa bile sinir bozucu bi durum.Tedbirleri artırmak lazım
-
geçmiş olsun abi ne diyeyim...ama enazından bir alarm şart...
-
Geçmiş olsun..
Arkadaşlar motosikletlerinize niçin bir alarm sistemi, taktırmıyorsunuz pek anlam veremiyorum?
Ortalama 50,-YTL tutan bir aygıt ama kilit gibi dilsiz değil ve iptal ettikten sonra birde kilit / lerle uğraşması gerekecek hırsız!
Bu caydırmaz da ne caydırı?
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun. alarm taktırmanı öneririm. bir de disk kilidi ve motosikletini sağlamn bir yere zincirle
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış sen tedbirleri önlemleri artır..
-
geçmiş olsun arkadaşım ama düşmeyle öyle uzun cizgiler oluşmaz onlar önceden varsa olabilir tabiki ama önceden orada cizik falan yoksa çoluk çocuk işidir veya anahtar başkasında varmıydı bunları bir göz önünde bulundur,yada bana mı öyle geldi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler