abı bunları almak zorunda deılsen alma bence al bı ybr yada cbf
abı bunları almak zorunda deılsen alma bence al bı ybr yada cbf
bence keeway superlight al. o makine seni yolda bırakmaz. ama alıcaksan ikinci el al. bende aylardır kullanıyorum 2 kere yolda kaldım ikisinde de benzin bitmişti :D
bide arkadaşlar konu başlığını okursanız daha iyi olur. hangisini alıyım demiş. 4 motor seçeneği war. yazdıklarının hepsi aynı tarz motor. ona göre fikir versek arkadaşa daha ii olur.
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
bu yazdıgım motorları kullananların fikirleri çok önemli
mete han abi duymasın kızar yine :D ybr ve cbf yede bakıorum 2 gündür ama aklım hep o 4 motorda galipa görüntüleri çok güzel o yusden :/
Çin malına para verilirmi yaw yazık verdiğin paraya sakın yanaşma yanından geçme bakma aklına getirme hafızandan sil.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gv 250 hyosung ların ikinci ellerine bakmanı tavsiye ederim
Dostum bende senin gibi Chopper meraki ile Keeway SL aldim , acikcasi yolda hic kalmadim yada ciddi sorunlar yasamadim ama su kesin ki 125 cc de binilecek motor kesinlikle YBR yada Honda . Vibrasyondan kolum uyusuyordu , Selesi rahatsizdi , bir kac kez elektrik problemi cikardi ve malzemesi dayaniksizdi. Siyah goruntusu cok cezbedici buna lafim yok. Ama siyah bir YBR inan hem guzel hemde sorunsuz binis zevkini veren bir motor. Ben YBR sini satip pahali japon motorlari alip pisman olanlari biliyorum , adamlar YBR de sorun yok diyorlardi cidden de oyle ama.Bence Japon motorlarina alis ve onlar ile buyu.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
2 senedir zealsun 150-19 kullanıyorum 25000 km geçti motor yağ soğutmalı ve balansör olduğundan titreşim yok gibi birşey en uzun yolum 500 km yaptım aynı gün içerisinde ve motor daha yolda bırakmadı hiç bir sorun çıkarmadı hala taş gibi kullanıyorum almayı düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
arkadaşım metehan ı dinle kafan rahat etsin.. o dorusunu biliirrrr...
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
slm ben yamaha motor hastasıyım ozellikle rx_king 135 bu motorlar hakkında daha cok bilgi istiyorum yardımcı olursanıs sevinirım
cevabınızı beklıorum ben kızım ve bu motorla 150 yaptım arkadasmla ben deıldm tabı süren ben kzım erkek arkadasımın var kıngi süper bisi ya ya resmen bi tutku yanı
amma güzel kafa karıştırıosunuz he Başından Beri okuyorum Topic Hit Yaptı resmen Herkes KAfasındakini yazıyor Adamın bütçesi bu! Chopper Alıcam Diyo.Sıfır Almak İstiyor ÇinDE Olsa! Ya uçurtma Çıtasından Motormu olurmuş ? NE kadar SAcma bi Dialogtur anlamadım... 12 Senedir Motora Biniyorum 5.motorum! Bu Fiyata en iyisini almaya calısıyor elbet..KAfasında Düşünmüş Tasarlamışş.ARkadaşım Whopper V motorlu olan herhangi bir makineyi Tercih ET Ledow Olabilir Bisan Olabilir ama V Motorlu olsun... bu Arada Hepimiz Motorcuyuz sonucta Çİn'de Olsa Japon'da Olsa Motorlarımız ; Bizler Motorcuyuz Abicim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)