nerde????
AAAA skull nerde dostum resimler ya 1 sn myra bakim hemen....
gelisim, abi gerçi bişey göremiyorum ama telepatik olarak hakkaten güzel görüntüler
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
anlaşılan çok sakin bir sınav olmuş
resimleri nereye sakladınız bakiim???
Costantine, bırak kakarayı kukuruyu da bana demlisinden bi çay çek bakiiimmm
motoman adlı üyeden alıntı
başka yokmu? bi sürü resim çekilmişti
geliyooooo
merhaba arkadaşlar
2 sene önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum
motorumu aldıktan sonra ehliyetin şart olduğunu bilerek bir sürücü kursuna kaydımı yaptırdım neyse 1 ay sonra sınava girdim daha sonra ise direksiyon sınavına her neyse buraya kadar herşey normal sürücü kursundan evraklarımı aldıktan sonra şubeye gittim harçlarımı yatırdım b sınıfı ehliyetimide teslim ettim yaklaşık 1 hafta sonra ehliyetimi almaya gittim ve birde ne göreyim b+a2 yazması gerekirken bana E sınıfı ehliyet verdiler sesimi çıkarmadan eve gittim resmen şoktaydım daha sonra başıma bir iş gelir sahtekarlıkla suçlanırım diye şubeye geri dönüp bana yanlış ehliyet vermişsiniz dedim onalarda çok şaşırmış görünüyorlardı 1 gün içerisinde değiştirdiler
ilginç bir olay değilmi
25 eylül sınavına girip ehliyetini alanlardan birisiyim. Burada özellikle Gelişim Sürücü Kursundan Abir Bey'e ve yardımcı olan herkese teşekkür etmek lazım. Harika organize olup herkesin herşeyine yetişmeye çalıştılar. Gerçekten bu A2 konusunda çok çok başarılılar.
KFY Bir yaşam biçimidir..
teşekkürler... Yalnız abir değil HABİL olacak..Herkes karıştırıyor ya..archipel adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba ;
geçen sınava giremeyenler için sınav tarihi 01/ 10/ 2005...
Direksiyon sınavına kendi motoru ile gelenlere geçici sürücü belgesi ( K belgesi)
veriliyor mu yoksa ehliyetsiz mi kullanıyorsunuz ?
Gelişimin organizasyonu mükemmeldi. A2 onların üstüne yok
HİZMET İÇİN VARIZ
[email]yuksel_1974@hotmail.com[/email]
HİZMET İÇİN VARIZ
HİZMET İÇİN VARIZ
k belgesi araç ve öğrenciye mahsustur.Yani yanınızda hocanız ve bizim motor olmadan geçersiz...Ama gel görki çok bakan yok yani farketmiyor...Mengu16 adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar....!
Ben yeni katıldım bu siteye çok güzel ve keyifli,bilgilendirici bir site
22 Ekim'de bende sınava giriyorum inşallah A-2 ehliyeti için benim motorum var 15 Temmuz 2004'te sıfır bir honda beat aldım memnunum şu anda 5678 km.'de bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı.
Merak ettiğim bir soru var....?
duyduğuma göre A-2 sürücü belgesi kaldırılıp,yerine A geliyormuş!
bu demek oluyor ki yeniden bir masraf bu konu hakkında bilgi sahibi olan birileri var mı? teşekkürler.....!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)