ben saat 12 de yatarım genelde
ben saat 12 de yatarım genelde
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
Merhaba Arkadaşlar Motorun üzerine yatmak için hız sınırı koyamassın ama genelde 100 km den sonra razgar rahatsız etmeye başlar ve daha da hızlanmayı duşunuyorsan yatarsın. Bunun dışında Trafikde oyle insanlarla karşılasıyoruz ki 100 lük scooturla 40km hızla giderken bile yatmaya calışıyo... Arkadaşlar yorumlarında rüzgarın ne tarafdan estigine, hızına baglı diyenler var, Oysa konu başlıgında rüzgarsız güneşli hava denmiş. Bu durumda rüzgar sadece karşınızdan ve sizin hızınızla dogru orantılı olarak artacaktır...
140 dan sonra mecbur kalıyo ınsan naked de
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Bence 140'da fln uzanmak lazım. Şöyle uzunca...
http://www.youtube.com/watch?v=71G0m...eature=related
160'tan sonra yatıyorum ben genelde.. Birazda yoluna bağlı tabii
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Bu topiği ukudukça uykum geliyor benim
ben motor üzerinde çok iyi yatarım
buyrun bakın
orcunmavis kınıyorum seni böyle tehlikeli hareketleri kasksız deniyosun hemde bu hızda :DD
Ben yüzden sonra eğiliyorum 120 den sonra boylu boyunca uzanıyorum[/quote]
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
tabi motorun kutlesinede baglı ama kısaca naked icin 100 geri kalan camlılar icinde( endro cruiser sport fln filan icin de 150) ztn touringde yatarsan ayıp :D
Motosikletim olmadığı için tabii ki de doğru cevap :
Motosiklete yatmak mı?O da ne
Bu arada tamamen bilmediğimden bişey sormak istiyorum yeri gelmişken :
SS'ler ile nakedlerde bacaklara gelen rüzgaru durumu nasıl?Yan grenajların olması ss'leri bu açıdan daha avantajlı mı yapıyor yoksa 2sinde de dizlere/bacaklara gelen rüzgar aynı mı?
Karşılaştırma için tamamen aynı hava koşullarını göz önünde bulundurursanız sevinirim
130 dan sonra yatıyorum 145 e geldiğinde uyumaya baslıorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)