başka görmediğim için diğerleri hakkında bi şey diyemeyeceğim tabii , sakın yanlış anlaşılmasın ben çok düzgün racing kullanan adamlarda tanıyorum , ama istanbul bana bi garip gelmişti , gördüklerim iki kolunda kask olan bi adam , cebinden cep telefonunu çıkarmaya çalışan bi arkadaş , taksimde yoğun trafikde araçların arasından geçen grup (ki insan karşıdan karşıya geçiyolar) , arabamızın ön tamponuna neredeyse çarpacak bi arkadaş (aklı sıra makas atıyo) . yoksa racingciler dediğim bi şey yok , gözlemim bu gördüklerime dayanarak...
160 dan sonra yatıyorum genelde. Tabi rüzgarın ne kadar sert ve ne yönden esmesine göre de değişir.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
uykum gelince yatarım ben![]()
ben kacla gidersem gidiyim yıldız şeklinde :D cm2 ye en fazla rüzgar gelicek şekilde duruyorum (rahatsız oldugmdan diil mecbur :D ) 150de fln ucucak gibi oluyosun
yok dediğim bu değildi, birinden daha serseri olan kullanıcıları dğeil motorlar yani motorların tipleri, senin dediğin olay farklı tabi ama o konuda yorum yapamam, motorların tipleri olarak kim neyi nasıl kullanır orasına kaırşmam ama nakedlar daha bi nasıl diyim asi görünüyo, racingler daha agresif., tamamen motorların dış görünüşü için konuşuyorum tekrar ekliyim =)
"" =)
mininmum 25 karakter yazınız mışşşşş
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
hava guneşlı yerler kuru ise yatarım şayet yagmurlu ise 30-40 km de gıderım yatmam motor dumduz gitsin:D
Rüzgarına göre değişir...Fakat ben 100-105'ten sonra yatıyorum..![]()
Motoruna göre değişir.Motoru beğenirsem o dakka yatarım üstüne,affım yoktur![]()
Fark Yapmaz .....................
O BİR HAYATTIR
nakede bindiğim için 140-150 lerden sonar yatmak gerekiyor![]()
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
rüzgar seni geri itip hızını azaltıyorsa yatmalısın diye düşünüyorum
eskilerin birlafı vardır rüzgara karşı delikanlılık olmaz bence hız yapmaya başladığın anda yatmalısın (sakin sürüşler hariç)
burgmanla en faszla 175 gördüm, bildiğiniz gibi yatmama gerek yokrahatım yani
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Maşallah duyan cevap vermiş.
Hızlanma o kadar çabuk oluyor ki bu soruya 150 den sonra yada 170 den sonra gibi net bir rakam ile cevap vermek zor. Mesela hedefin 150 ile giderken 200' ün üstündeki hızlara çıkmak ise daha çabuk hızlanmak için elbette ki hemen pozisyonu alır ve gazı açarsın ki motorun rüzgar direnci azalsın, daha çabuk ve stabil bir şekilde hızlansın. Bunu düşünmen ile hani hedeflediğin hıza çıkman eğer yolda müsait ise birkaç saniye alacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)