sırf rüzgarlada alakalı değil, rüzgarın rhatasız etmediği hızlardada virajı almak için yatılır ss'lerde
sırf rüzgarlada alakalı değil, rüzgarın rhatasız etmediği hızlardada virajı almak için yatılır ss'lerde
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Geçen GSX-1400 e bindim , ön cam vardı , 170 ile giderken rüzgar pek rahatsız etmiyordu , yani yatmaya gerek yoktu. (Rüzgar yokken) Şahsi kanaatim 200 gibi hızlarda yatılması.. Aslında ne zaman rahatsız etmeye başlarsa o zaman yatacaksınız , GSX-1400 de 200 den sonra rahatsız ediyor.
valla normal şartlarda 80e çıkıyoz ama bazen uzun mesafe gitcem zaman 60-70km mesafe gitcem zaman yol çabuk bitsin diye yatıyom
gibi görüntüler oluşuyor
bana yatmanın kendisi saçma geliyor.
eğer bir süpersport kullanıyorsanız grenaj bunun için var, süpersport kullanmıyorsanız niye basıyorsunuz kardeşim
yatmayı gerektirecek basınç 140 kmh lerden sonra başlıyor(aslında kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durrum bu) ve yatma anında kollar dirseklerden kırıldığı için direksiyon yeterince kuvvetli tutulamayabilir, direksiyon amortisörü yoksa ufak bir çukur/tümsek o hızlarda büyük sıkıntı oluşturabilir, ülkemiz yolları malum.
yatma gereksiniminde bulunmuyorum motorun max hızı 60
Ben yüzden sonra eğiliyorum 120 den sonra boylu boyunca uzanıyorum[/QUOTE]
koptugum an kasiklarima agri girdi
abı motor turunu gorede deısıyor yatma hızı
90 ı zor gördügüm için yatmak nedir bilmem
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
yatın yaslanın valla niye rüzgarla inatlaşıyosunuz ki ne gereği varr
Aslında doğru diyorsun ama senin dediğin yüksek hızlar için geçerli. Dar ve bol virajlı bir yolda yatarak viraj almayı düşünemiyorum. Ayrıca sürekli yatık gitmek için aynaları da indirmen, o açıya göre ayarlaman gerekiyor ki bunu da otobandan başka yerde yapamazsın kanısındayım.
O dediğin geçen gün bnm başıma geldi. 'Tamam, buraya kadarmış!!!' dedim. Çok fena salladı kafayı ama gidonu sıkmak çözüm olmuyormuş, bizzat denedim Gazı kesince kafa düzeldi ama ben artık 30 yaşında hissediyorum o andan sonra
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
anket dioz yaptık dioz ama nerdeeee herkes konuya yorum yapip gecio olmuyo ama
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
yandaki arabayı kullanan bayan ile göz göze gelince yatıyorum. sonra vınnn...
kankuli öyle bir durumla karşılaştığında gaz kesme aksine gazı açabildiğin kadar aç o durumdan kurtulursun.ayna olayına da ben bi çözüm buldum.sağ aynanın üzerine bi tane ufak tümsek ayna yapıştır.yattığın zaman aynanı ayarlamasan bile ordan görebilirsin.gerçi ben sağ aynamı yatış pozisyonuna göre ayarladım değiştirmiyorum.şehir içinde zaten aynaya güvenmeyip arkama bakarak kontrol ettiğim için pek sakıncası olmuyor.
HRCcan, rüzgarla alakalı şık koymamışsın canım yau. O yüzden rağbet yok zannedersem
Kankuli dolmuşçuya mı benziyorum ek ayna koyayım allasen?
Bide gaz kesme diyorsun ya, istersen bide Berhan'la konuş sen bu konuyu. Başına salayım mı ha? Ha?
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
ya bırak berhanı onunla başa çıkılmaz.ben bildiğimi yaparım.sende nasıl istiyosan öle yap dolmuşçuyla ne alakası var canım güzel durmayabilir ama bi çözüm sonuçta.o zaman sağ aynanı yatış pozisyonuna göre ayarla.şehir içinde solu kullan.gerçi ikisininde kullanım alanı farklı ama genel olarak sol daha çok kullanılıyo bizim moturlarda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)